Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporazumno napušta kompaniju

Promjena u Upravi Konzuma: Ines Lozić dala ostavku, novi član već imenovan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članica Uprave Konzuma Ines Lozić dala je ostavku na svoju funkciju i sporazumno napušta kompaniju, a Nadzorni je odbor u odmah nakon ostavke imenovao novog člana Uprave.

Ines Lozić, dosadašanja članica Uprave Konzuma zadužena za financije i IT, dala je ostavku na svoju funkciju i obavijestila Nadzorni odbor da sporazumno napušta kompaniju, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Agrokora. Ostavka na snagu stupa 25. rujna.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Državne bolnice i upravljačka prava - 2 ozdravljenje sustava Obećali su da će država šefovati bolnicama, no sve kasni: "Ne mislim da će išta biti bolje"

Nakon obavijesti da Ines Lozić napušta Upravu, Nadzorni odbor Konzuma održao je sjednicu na kojoj su članovi imenovali novog člana Uprave, Uroša Kalinća.

Lozić je u Konzum došla 2017. godine, a u najtežim je trenucima poslovanja Konzuma dala "ključan doprinos stabilizaciji poslovanja kompanije, kao i cjelokupnom procesu izvanredne uprave", napisali su iz Agrokora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene