Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Nema svađe među igračima Tottenhama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naši reprezentativci Luka Modrić i Vedran Ćorluka nakratko su pobjegli od nesreće koja ih je zahvatila na dnu ljestvice Premier lige gdje se nalaze zajedno sa svojim Tottenhamom. Njihov suigrač otkriva u čemu je problem Dinamovog protivnika u Ligi UEFA i trenutno najvećeg razočaranja liga 'petice'.

Obrambeni igrač Spursa i povremeni reprezentativac Engleske Ledley King otkrio je medijima na Otoku kako zbog najgoreg starta kluba od 1912. godine među svima vlada jedno veliko razočaranje; od igrača i trenera do uprave i navijača. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oteli ga roditelji Interpol odaslao 'svjetsku uzbunu': Velika potraga za bolesnim dječakom Slika nije dostupna Flash vijesti 5 vijesti koje vam ne bi trebale promaknuti ovo jutro!

Naš Dinamo bio bi najsretniji kada bi kriza Spursa potrajala do njihovog posjeta White Hart Lineu 6. studenog. 

>> Kup UEFA: Dinamo protiv Modrićevog Tottenhama i Pletikosinog Spartaka

>> Liverpoolov senzacionalni preokret, Tottenham tone sve dublje

Modrićev i Ćorlukin kapetan kaže kako igrači jednostavno ne igraju dovoljno dobro: 'Stvarno smo u velikoj krizi. Biti na samom dnu lige nije adekvatno igračima koje imamo' Moramo igrati bolje'.

Nemamo problema iza zatvorenih vrata King ne razumije što se događa. Kaže da se igrači jako trude na treninzima i na utakmici, međutim jednostavno im ništa ne polazi za nogom, pogotovo sterilnim napadačima.

'Sve je na nama igračima da to promijenimo. Nastavit ćemo sa žestokim radom na treningu i pokušat ćemo naći ravnotežu u igri. Moramo sami vjerovati da možemo preokrenuti situaciju jer nitko drugi nam ne može pomoći', kaže kapetan Spursa.

Kaže kako priče o možebitnim narušenim odnosima u svlačionici ne drže vodu.

'Momci se dobro slažu i nemamo problema iza zatvorenih vrata. Bez obzira na rezultat atmosfera i timski duh su na nivou', uvjeren je kapetan Tottenhama koji dodaje kako su ipak svi oni profesionalci.

No gledanje u leđa cijelog ligi svakako boli, čak i one najveće profesionalce.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene