Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubili ih partneri

Krvavi petak u Hrvatskoj - Ubijene dvije ženske osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak navečer u Hrvatskoj su se dogodila dva mučna ubojstva.

Sinoć oko 20 sati, nakon telefonske dojave, u kući u Modriču kod Starigrada, policijski službenici Policijske postaje Obrovac pronašli su tijelo 21-godišnjakinje s vidljivim ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt, piše Zadarski.hr.

Na mjestu događaja, u suradnji s Županijskim državnim odvjetnikom, proveden je očevid, a u službene prostorije policije doveden je 22-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.

Danas tijekom dana biti će provedena obdukcija, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Neslužbeno se doznaje da je 22-godišnjak djevojku, s kojom je živio godinu dana u toj kući, izbo nožem. Navodno se sam prijavio policiji i priznao zločin.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Ilustracija Uhićen je Užas kod Zagreba: Maloljetnika pratio do kuće i prislonio mu nož uz vrat - "Ubit ću te ako mi ne doneseš novac"

U Lipiku muž ubio ženu sjekirom

U obiteljskoj kući u Lipiku 59-godišnjak je u petak sjekirom teško ozlijedio 62-godišnju suprugu, koja je od ozljeda odmah preminula.

 

59-godišnjak je uhićen i tijekom dana bit će predan pritvorskom nadzorniku te slijedi obdukcija mrtvog tijela, izvijestili su iz požeško-slavonske policije koja je očevid obavila u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene