Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ronaldinho dotukao Sampdoriju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susretu sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Sampdoriu 3:0, a junak utakmice bio je Ronaldinho sa dva pogotka.

Brazilski reprezentativac se u strijelce upisao u 55. minuti iz jedanaesterca, te u 66. minuti, a pogodak za domaćine postigao je i Filippo Inzaghi u 90. minuti. Milanu je put do pobjede olakšalo isključenje Stefana Lucchinia koji je u 55. minuti isključen zbog igranja rukom u kaznenom prostoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho: 'Kaka je odglumio prekršaj' Slika nije dostupna Serie A: Pobjeda Fiorentine, Juve i Sampdorija remizirali

>> Juventus opet podbacio, Napoli preuzeo vodstvo

Vodeća momčad Serie A Udinese je odigrao 2:2 na gostovanju kod Leccea, dok se Catania pobjedom protiv Palerma 2:0 probila na drugu poziciju. Strijelci za domaćine bili su Martinez Barrios (69) i Mascara (87-11m). Palermo je od 45. minute igrao bez isključenog Morisa Carrozzieria, a za goste je posljednjih 15 minuta odigrao hrvatski nogometaš Igor Budan.

Genoa je slavila protiv Siene 1:0, a strijelac je bio Biava u 20. minuti. Ivan Jurić je odigrao cijeli susret u pobjedničkim redovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene