Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Invazija Borata na Wembley

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski mediji s posebnim su žarom dočekali utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. protiv Kazahstana. Tu je zemlju većina Engleza 'upoznala' preko Boratovog lika pa nije ni čudo da se oko Wembleya sinoć motalo dvadesetak Boratovih klonova.

Popularni lik komičara Sache Baron Cohena još uvijek nasmijava ljude diljem svijeta, a svoj već kultni status potvrđuje iz dana u dan. 

Pročitajte i ovo Ilustracija čamca s migrantima Smrtonosan prijelaz Strašna tragedija u La Mancheu: Prevrnuo se čamac pun migranata, djevojčica preminula Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija

Sjećamo se kako su se Srbi šalili na vlastiti račun kada su u prošlim kvalifikacijama za Euro izgubili od 'Borata' u Kazahstanu, a reklama njegovog filma vrtila se na maksimirskom stadionu prilikom pobjede Hrvatske nad Engleskom prije dvije godine.

Fotografije nesretnog engleskog vratara Robinsona i 'maksimirske krtice', koje u pozadini gleda nasmiješeni Borat, obišle su cijeli svijet. 

>> Engleska 'petarda' Kazahstancima

Sacha Baron Cohen odbio je pjevati kazahstansku himnu nakon što je to od njega tražilo 'pola Otoka' Reprezentacija ove srednjoazijske zemlje, jedne od najvećih na svijetu, definitivno ima brand kojeg se sve manje stidi. 

Genijalni Sacha Baron Cohen odbio je pjevati kazahstansku himnu nakon što je to od njega tražilo 'pola Otoka', no Borat je ipak posjetio sinoćnju utakmicu u kojoj su Englezi isprašili goste s čak 5:1.

Britanski tabloid The Sun organizirao je malu dobrotvornu akciju u kojoj se dvadesetak Boratovih klonova odjevenih u njegov daleko poznati triko vozilo oko Wembleyja u otvorenom autobusu na kat. Dijelili su letke koji upozoravaju na povećani broj oboljenja muškaraca od raka prostate.

Susret engleskih navijača i Borata pogledajte ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene