Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanski Project X

Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija iz Sussexa imala je pune ruke posla nakon što se kućna zabava, na kojoj se skupilo dvjestotinjak srednjoškolaca, izmakla kontroli.

Policija u britanskoj grofoviji Sussex imala je pune ruke posla nakon što se kućna zabava izmakla kontroli. U gradiću Worthingu više stotina tinejdžera pokušalo je ući na zabavu pa ih je policija morala rastjerivati.

Vijest o zabavi, na kojoj se prema dojavi nalazilo između 100 i 200 osoba, pojavila se na Facebooku te je izmakla kontroli nakon što je pozivnica postala javna.

Susjedi su se žalili da im na cesti mladi uništavaju automobile, a kasnije u noći 18-godišnjak je prijavio da ga je netko napao te je odveden u bolnicu. Policija je pozvala sve svjedoke napada da im se jave te je u potrazi za počiniteljima.

Glasnogovornik policije rekao je da je dojava zaprimljena oko 20:30 u petak navečer, piše SkyNews.

Snimke i fotografije koje kruže društvenim mrežama prikazuju tinejdžere ispred kuće koji pokušavaju ući na zabavu.

Pročitajte i ovo Palestinske žene i djeca u južnom gradu Rafahu Sukob ne prestaje Vode se pregovori o primirju u Gazi, ali na terenu se broje mrtvi

Policajci su se brzo našli na mjestu događaja te je izdana naredba o rastjerivanju nakon čega su službenici rastjerali mlade.

"Zabava je prekinuta i okolica osigurana. Što se tiče napada, policija je zaprimila prijavu 18-godišnjaka koji je napadnut oko 22:30", rekao je.

Inače, Worthing je primorski grad u blizini Brightona na južnoj obali s populacijom od oko 110.000 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene