Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić: 1. mjesto još nije izgubljeno ...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladen Petrić dosad je Andori zabio čak sedam puta, a za nastavak niza dobit će priliku u srijedu kada dočekujemo najslabiju reprezentaciju u skupini 6. Izbornik je najavio kako ćemo Andoru napadati u stilu hokejaša.

U utakmici sa Andorom u srijedu u Zagrebu neće biti zbog žutih kartona suspendiranog Darija Srne i kapetana Nike Kovača, koji se, iako bi u srijedu mogao na Maksimiru proslaviti svoj 37. rođendan, već vratio u Salzburg. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić: Naravno da sam nezadovoljan, htjeli smo 6 bodova Slika nije dostupna Bilić: Ne krijem da sam osjećao pritisak

Ne radi se o nikakvom možebitnom oproštaju od reprezentacije, već je još prije puta u Harkiv dogovoreno da on preskoči dvoboj s Andorcima, potvrdio je na konferenciji za novinare u čatežu hrvatski izbornik Slaven Bilić.

>> Vukojević: Moramo napuniti mrežu Andore

>> Mlada Ukrajinka zaljubljena u Slavena Bilića

>> Strani mediji: 'Nula' iz Ukrajine voda na mlin Englezima

'Andoru shvaćamo posve ozbiljno, igrali smo s njima i u prošlom ciklusu i ništa se tu nije promijenilo. Igrat će se na njihovoj polovici terena, možemo sigurno očekivati njihova odugovlačenja i provokacije, tako da ćemo morati biti razigrani i agresivni.'

Englezi nam bježe pet bodova, koliko smo i mi njima bježali nakon naše pobjede u Tel Avivu 'Nećemo se zabijati u njihov šesnaesterac, već ćemo ih napadati kao hokejaši kad imaju igrača više', kazao je Bilić, koji je odbio mišljenje nekih novinara da je Hrvatska sa 0:0 protiv Ukrajine izgubila šansu za prvo mjesto u skupini i izravan plasman na SP 2010 bez dodatnih kvalifikacija.

'Englezi nam bježe pet bodova, koliko smo i mi njima bježali nakon naše pobjede u Tel Avivu prije točno dvije godine. Engleska je trenutno u najboljem položaju, ali sve se to može okrenuti jer je još prerano za bilo kakve kalkulacije'.

U prošlom ciklusu kvalifikacija za EURO 2008 Hrvatska je Andori u dvije utakmice zabila 13 zgoditaka (7:0, 6:0), a Mladen Petrić je sam postigao sedam pogodaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene