Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukojević: Moramo napuniti mrežu Andore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Toliko spominjani bod iz Ukrajine možemo zaboraviti, jer u srijedu nas čeka nova kvalifikacijska utakmica u kojoj ćemo se, osim s protivnikom, boriti i s vremenom. Iako ćemo igrati bez Kovača, Srne i možda Pranjića, za daljni je tijek natjecanja iznimno važno dobro napuniti mrežu Andore.

U Čatežu su nastavljene pripreme repreznetacije za susret protiv Andore. Repreznentaciju je prema ranijem dogovoru napustio kapetan Niko Kovač koji ionako nije bio predviđen za susret s Andorom, a zbog žutih kartona Bilić ne može računati ni na Darija Srnu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska kreće po Euro, novi 'kiks' bio bi katastrofa Slika nije dostupna Reprezentativci stigli u Čatež

>> Strani mediji: 'Nula' iz Ukrajine voda na mlin Englezima

>> Optimizam u Bjelorusiji: Možemo dobiti Engleze!

>> Engleska protiv Bjelorusije bez Terryja i A. Colea

Pranjić ima manjih problema zbog udaraca u butni mišić. Ostali su zdravi i spremni. Bilić je izvijestio kako se u Maksimiru neće odrađivati trening, jer je repezentacija tamo trenirala jučer.

'Ovaj bod što smo osvojili protiv Ukrajine vratio nam je samopouzdanje, iako smo po svemu zaslužili sva tri', rekao je Ognjen Vukojević koji je u Harkivu odradio svih 90 minuta.

Bod iz Ukrajine vratio nam je samopouzdanje Ispred nas je Andora koju zbog gol razlike moramo dobro 'napuniti'. Podsjetimo, u ovom kvalifikacijskom ciklusu u slučaju istog broja bodova gledat će se omjer postignutih i primljenih golova, dok se ranijih godina koristilo pravilo međusobnih ogleda.

Zbog toga će naši igrači imati dodatni pritisak jer moraju nekako nadoknaditi 1:4 protiv Engleske. Vjerojatno ćemo zato igrati s tri napadača na Maksimiru.

'Vratili smo se u normalu i dočekujemo Andoru protiv koje trebamo upisati sigurne bodove, a moramo im zabiti što više golova', osvrnuo se igrač kijevskog Dinama na predstojeći susret s najslabijom reprezentacijom u skupini.

U našoj skupini još igraju Bjelorusija i Engleska. Domaćini će u Minsku igrati bez ozlijeđene zvijezde Aleksandra Hleba, dok će Capellu nedostajati Terry i A. Cole.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene