449867
449867
449867
449867
449867

ŽIVJELA S NJIMA GODINU DANA Voditeljica progovorila o mučnom zlostavljanju

  • , 12.09.2016., 10:05
  • Autor:
  • komentara

iO Tillet Wright svjedočila je jednom od najburnijih holivudskih razvoda. Dala je intervju o skandalu kojem je svjedočila.

 
 
 
 
iO Tillet Wright (Foto: Getty)
iO Tillet Wright (Foto: Getty)

Razvod Amber Heard i Johnnyja Deppa bio je jedan od najburnijih u posljednje vrijeme. Privukao je puno medijske pozornosti, a mučni detalji izlazili su u javnost mjesecima. Poput prave sapunice, svaki pokret para pratio se i komentirao. O njihovom razvodu progovorila je i voditeljica MTV-a, iO Tillet Wright, koja je s njima živjela godinu dana. Wright je dugogodišnja prijateljica i Amber i Johnnyja. Wright je postala javnosti poznatija kada je nazvala policiju i rekla da je Depp fizički zlostavljao Amber.

Amber Heard i Johnnyj Depp (Foto: Getty)

Napisala je i blog na temu mučnog zlostavljanja, objašnjavajući svoju odluku da prijavi zlostavljanje. Blog je u međuvremenu uklonjen s interneta. U intervjuu za Sunday Times, Tillet Wright otkrila je da je osjećala moralnu obvezu govoriti javno o situaciji.

'Nikad neću biti dio tog svijeta, celebrity s A liste. No, odabrala sam se umiješati jer sam smatrala da je to ispravno', izjavila je Wright. Nakon svega, ostala je u dobrim odnosima samo s Heard. 'Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica', rekla je voditeljica. 'Svi se pokušavaju nositi sa svojim bolom i nekad u tom procesu netko strada', dodala je. Osvrnula se time na Deppa s kojim više nije u dobrim odnosima.

Amber Heard i Johnny Depp (Foto: Getty)

Iako je Amber Deppa optužila za zlostavljanje, on je sve negirao! Na kraju su se u kolovozu na sudu pogodili za sedam milijuna dolara, koje je Heard dobila i donirala za žrtve nasilja i djecu. Nakon što su se razveli objavili su i zajedničku izjavu za medije. U njoj su objasnili da je njihova veza bila jako strastvena, a nekad i nasilna. Istaknuli su da su se jako voljeli te se nisu željeli emotivno niti fizički međusobno ozlijediti.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se