447132
447132
447132
447132
447132

POČELO KAO STRASTVENA LJUBAV Sada ne želi ni njega ni njegov novac

  • , 19.08.2016., 10:45
  • Autor:
  • komentara

Suđenje je gotovo, a Amber Heard ne želi imati više nikakvog posla s Johnnyjem niti s njegovim novcem.

 
 
 
 
Amber Heard i Johnnyj Depp (Foto: Getty)
Amber Heard i Johnnyj Depp (Foto: Getty)

Drama oko razvoda Amber Heard i glumca Johnnyja Deppa traje već mjesecima, a sada je konačno završila. Mučno suđenje je gotovo i to u korist Amber koja je nagodbu dobila vrtoglavih 42 milijuna kuna.

Slavna glumica očito ne želi imati više nikakvog posla s Johnnyjem, a niti s njegovim novcem pa je cijelu svotu odlučila donirati u dobrotvorne svrhe.

Amber Heard i Johnnyj Depp (Foto: Getty)

'Novac za mene nema niti je ikada imao neko posebno značenje i upravo sam zato odlučila sve donirati u dobrotvorne svrhe. Nadam se da će pomoći onima kojima je potrebno', stoji u priopćenjuu za USA Today.

Nakon mučnog procesa rastave, službenoj je okončan njihov brak od čak petnaest mjeseci.

'Baš kao što mediji izvještavaju, dobila sam 7 milijuna dolara i sve sam odlučila donirati. Ovo je najveći iznos koji sam ikad donirala i nastaviti ću tako dalje', rekla je Amber koja je novac jednako podijelila udruzi ACLU (American Civil Liberties Union) koja se bori protiv nasilja nad ženama i Dječjoj bolnici u Los Angelesu.

Naglasila je da se nada da će njezina donacija poslati pozitivnu poruku i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Heard i Deep u veljači 2015. imali su skromno vjenčanje na privatnom otoku na Bahamima. Nakon što su nakon nešto više od godinu dana objavili da se rastaju Amber je prijavila zlostavljanje u obitelji i zahtijevala zabranu pristupa.

.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se