Javljaju se svjedoci

LAGALA O PREMLAĆIVANJU? Amber Heard izmislila da ju je Depp tukao?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dva portira koja rade u zgradi u kojoj su živjeli Johnny Depp i Amber Heard tvrde da su je vidjeli nakon navodnog napada i da joj je lice bilo potpuno čisto.

Nakon što su u medije procurile fotografije premlaćene Amber Heard, svijet se podijelio. Ima tako onih koji glumici vjeruju, no i onih koji ne mogu nikako vjerovati da biomiljeni glumac Johnny Depp napravio tako nešto. U njegovu obranu stale su i njegove bivše partnerice, a o cijelom slučaju Depp se nije želio osvrtati u javnosti.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Sada su u njegovu obranu stali i zaposlenici zgrade u kojoj su Amber i Johnny živjeli. Dva portira izjavila su kako danima nakon navodnog napada, nisu primijetili nikakve modrice na Amber. Portir zgrade vidio je Amber dva dana nakon napada i izjavio je kako nije nosila nikakvu šminku te kako na njoj nije primijetio ništa neobično. 'Htio sam joj dati kompliment na tako čistom tenu', dodao je portir. TMZ piše kako je i drugi portir potvrdio riječi svog kolege.

Dva portira bit će navodno svjedoci u Deppovu korist, a vezano uz suđenje o zabrani pristupa. Naime, Amber je zatražila od suda da Deppu izreče zabranu pristupa, ali i alimentaciju kojom bi je uzdržavao nakon razvoda. Da podsjetimo, Johnny i Amber bili su u braku 15 mjeseci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene