438632
438632
438632
438632
438632

MRAČNA STRANA NASMIJEŠENIH LICA Oni skrivaju svoje pravo ja

  • , 27.07.2016., 08:38
  • Autor:
  • komentara

Poznati su po ulogama dobrih likova, no u njihovom slučaju stvarnost i gluma su dvije potpune suprotnosti. Ovi glumci nemaju nikakvih sličnosti sa svojim likovima.

 
 
 
 
Bob Saget, Will Smith, Bill Cosby (FOTO: Getty)
Bob Saget, Will Smith, Bill Cosby (FOTO: Getty)

Slavni prodaju sebe i svoj talent, što znači da trebaju biti šarmantni i ugodni. No, neke zvijezde su daleko od ugodnih i šarmantnih. To je samo još jedna uloga koju igraju pred javnošću.

Will Smith

Will Smith (FOTO: Getty)

Tko ne može voljeti Willa Smitha? Sigurno se sjećate kada je Aunt Viv magično zamijenjena drugom glumicom, a priča iza te zamijene i nije neka tajna. Originalna Aunt Viv, Janet Hubert, izjavila je kako je slavni glumac bio egoističan i bezobrazan na snimanju dok je ona pokušavala biti profesionalna. U jednom intervjuu 2011. godine izjavila je kako nikada neće biti ponovnog okupljanja, te da ne misli ništa raditi s 'kretenom' kao što je Will Smith.

Bob Saget

Bob Saget (FOTO: Getty)

Slavni tata Bob Saget iz serije 'Puna kuća' nakon televizije okušao se kao komičar. Niti jedna tema za Boba nije tabu i reći će bilo što kako bi šokirao i nasmijao svoju publiku. Sageta se opisuje kao osobu koja nema filtera i koji će reći sve što mu padne na pamet, a poznat je i po ispadima i groznom ponašanju.

Pročitajte i što slavni rade na društvenim mrežama kada prekinu vezu.

Bill Cosby

Bill Cosby (FOTO: Getty)

Mnogi su odrasli uz Dr. Heathcliffa Huxtablea kojeg je utjelovio Bill Cosby, ali malo tko će ga se danas sjećati po toj ulozi. O njemu se godinama pričalo kako je drogirao i silovao žene, a ove godine će mu se i zbog toga suditi. Cosby je navodno silovao više od 50 žena tijekom svoje karijere, od kojih su neke bile i maloljetne djevojke.

Pročitajte i kako se glumica Mirjana Karanović obračunala s publikom.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se