ljeto 2015

Spektakularni party o kojem svi pričaju - 180 tisuća partijanera u Splitu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata su nova imena koja će rasplesati Poljud ovo ljeto.

Tako u Split dolaze na Ultra Europe festival 2015. dolaze Jamie Jones, član elektro grupe Hot Natured, Paul van Dyk, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a trance glazbe, Solomun, koji će prvi put zasvirati pred tisućama posjetitelja festivala Ultra Europe, a i ove godine rezident je prestižnog kluba Pacha na Ibizi, Marco Carola, talijanski DJ koji je svojim techno i minimal zvukom zarazio obožavatelje diljem svijeta te Dash Berlin, nizozemski EDM projekt osnovan 2007. godine iza kojeg stoje Jeffrey, Sutorious, Eelke Kalberg i Sebastiaan Molijn.

Pogledaj i ovo PR Festival elektronske glazbe Spektakularni festivali u srpnju i kolovozu u Puli i Splitu

ULTRA Europe 2015 - Šalković i ove godine na festivalu: 'Starim, ali ne gasi se plam'

Popisu izvođača pridružuju se i Blau, Andrew Rayel, Apollonia, AIB, DVBBS, Chaim, Flosstradamus, Galantis, Guy Greber, Harvardbass, Hot Since 82, The Chainsmokers, Markus Schulz, Marlo, Nic Fanciulli, Orjan Nilsen, Sasha, Umek te W&W.

 

50.000+ people from over 120 countries worldwide...Armin van Buuren on stage...Dancing and singing until the Sun rises above the beautiful Poljud Stadium...This is why we do what we do!For you, the Ultranaut, to create memories and experiences which will last a lifetime!Join the Ultra Europe experience --> www.ultraeurope.com/tickets

Posted by Ultra Europe on Thursday, March 26, 2015

Party za 180 tisuća ljudi

Uz to, organizatori su na današnjoj konferenciji za medije u Splitu najavili i ostale novosti za posjetitelje koje su pripremili u suradnji s partnerima te potvrdili rekordne rezultate prodaje ulaznica. Naime, prema trenutnim najavama, tijekom 7 dana Ultra ludila, oko 180.000 ljudi iz više od 140 zemalja svijeta plesat će uz glazbu više od 120 DJ-a svijeta na 8 festivalskih pozornica.

Potencijal i pozitivan utjecaj festivala Ultra Europe na turističke i gospodarske rezultate te imidž Hrvatske u svijetu već je dobro poznat, a festival podržavaju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i grad Split. Uz njihovu podršku, organizatori planiraju produžiti trajanje ugovora o održavanju festivala u Hrvatskoj do 2022. godine, što je 5 godina više od prvotnog plana. Tako će festival Ultra Europe generirati 500 milijuna kuna dodatne potrošnje godišnje.

Uzevši u obzir sve ove rezultate i ne čudi da je Ultra Europe najveće događanje u organizaciji tvrtke Ultra Worldwide nakon Ultra Music Festivala u Miamiju, koji se održava već 16 godina zaredom, i to već nakon premijernog izdanja 2013. godine, s potencijalom da i preraste američko izdanje. No, osim interesa koji dolazi iz gotovo svih zemalja svijeta, i domaća publika je itekako zainteresirana za najveći festival elektroničke glazbe u regiji pa je tako prvi kontingent regionalnih ulaznica već rasprodan, a od 15. svibnja u prodaji drugi kontingent po cijeni od 899 kuna u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr.

Važnost festivala Ultra Europe za turističku ponudu Hrvatske naglasio je i Daglas Koraca, zamjenik ministra turizma: 'Hrvatska gradi imidž destinacije s brojnim i raznolikim ponudama tokom čitave godine. Iako je Hrvatska poznata po svojim prirodnim ljepotama i njenom očuvanošću, no svjesni da je potrebno puno više od „sunca i mora“, smo kako bismo privukli veći broj turista pa je samim time iznimno je važno stvarati dodatne ponude i motive za dolazak turista u Hrvatsku, kako bi bili što konkurentniji među ostalim mediteranskim zemljama, a i u ostatku svijeta. Manifestacije kao što su Ultra Europe, a koje imaju atribut svjetski poznatih atrakcija, uvelike pridonose stvaranju nove i drugačije slike Hrvatske te smo sretni što ćemo i ove godine Ultru ugostiti u Hrvatskoj'

Moguće je kupiti i jednodnevne ulaznice

Zbog velikog interesa, organizatori su pripremili i jednodnevne ulaznice koje će se po cijeni od 575 kuna (75 eura) moći kupiti od 18. svibnja u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr pa će tako i oni koji nisu u mogućnosti posjetiti sva tri festivalska dana moći uživati u nastupima zvijezda poput Chemical Brothersa, Davida Guette ili Axwella i Ingrossa. Od 1. lipnja bit će moguće kupovati ulaznice na tri rate ukoliko se kupuju online.

Ulaznice za party na Hvaru – Ultra Beach – gotovo su rasprodane – ostalo ih je još samo 500, a mogu se kupiti na ultraeurope.com. 

 

We are proud to present - the Phase 2 Lineup of Ultra Europe 2015!(www.ultraeurope.com/lineup)The moment you all have...

Posted by Ultra Europe on Wednesday, May 13, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene