DJ pionir

Goldie prije Outlooka u Zagrebu - Pogledajte što nam je sve otkrio u intervjuu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački launch party Outlook festivala ugostio je Goldieja s kojim imamo i intervju - pogledajte!

Goldie je napravio pravi elektro party u Zagrebu! Bilo je to zagrijavanje za Outlook festival, a uz Goldiea su nastupali i beogradski zločesti dečki Bad Copy, hrvatski otac Outlook festivala Mmmeniga, live drum'n'bass projekt Drumroll kao i domaćini Chew the Fat! Croatia.

Pogledaj i ovo Nika Turković - 1 Njezino vrijeme tek dolazi Nika Turković osvrnula se na dio života koji ju je oblikovao: ''Bila je to ogromna prilika i luksuz, prije sam stvarno bila dijete''

Zagrebački launch party Outlook festivala - Stiže Goldie 22. svibnja

Za ove koji ne znaju, Goldie je glazbeni pionir, graffiti umjetnik, drum'n'bass ikona i začetnik, DJ i glumac.

S više od 20 godina na sceni i 3 milijuna prodanih ploča po cijelom svijetu, stalnim radom u sferi dizajna i vizualne kulture, Goldie spada u jednog od najcjenjenijih umjetnika današnjice. Od ranih početaka kao graffiti umjetnik, preko utjecaja hip-hopa i junglea, Goldie je uz inovacije transformirao britanski undergorund zvuk u veliki svjetski pokret i utjecao na rađanje drum'n'bassa. Od tamne trake “Terminator” koja je 1992. godine označila revoluciju u breakbeatu, preko osnivanja sada već kultne drum'n'bass etikete Metalheadz, Goldiev rad je 1995. obilježio album “Timeless” koji označava prijelomni trenutak u rađanju drum'n'bassa.

A kako je bilo na Zagrebačkom velesajmu? Pogledajte u videu cijeli intervju.

Outlook festival - 4 dana odlične zabave

 

We are proud to present our 2015 Outlook Festival Hip Hop lineup, unifying bonafide legends with some of the most exciting rising stars on the scene.

Posted by Outlook Festival on Tuesday, June 2, 2015

Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, vraća se u svoj dom pored Pule i dovodi najveća imena dub, dubstep, drum'n'bass, reggae, dancehall, jungle, hip-hop, roots, soul, house, techno, garage, grime i srodne glazbe. Osmi Outlook festival otvara se velikim koncertom pulskoj Areni, u srijedu, 2. rujna, gdje će nastupiti SBTRKT, Jurassic 5, Roni Size Reprazent live, Gentleman’s Dub i Trojan Sound System. Nakon toga Outlook će od 3. - 6. rujna zauzeti poluotok Štinjan i tvrđavu Punta Christo. Kroz četiri dana i noći odlične glazbe s 12 festivalskih pozornica, posebnom dnevnom beach stageu, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta.

Impresivan broj od preko 300 izvođača predvode Goldie, BEENIE MAN, Run The Jewels, Boy Better Know, The Madlib Carnival - Madlib, Pete Rock, J Rocc and Moodymann, Wiley, Noisia, Dusky, Shy FX, Jeru The Damaja, Digital Mystikz, Kate Tempest, David Rodigan, Loefah ili pak Oneman. Informacije i ulaznice po posebnoj cijeni za građane Hrvatske i regije su na pozitivanritam.hr.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene