455391
455391
455391
455391
455391

REAGIRALA TAJČI IZ AMERIKE Da sam ga vidjela uživo, ostala bih bez daha

  • , 31.10.2016., 07:44
  • Autor:
  • komentara

Tatjana Matejaš-Tajči nije mogla ne reagirati kada je vidjela Filipa.

 
 
 
 
Tvoje lice zvuči poznato - Filip Dizdar kao Tajči (Video: Nova TV)
Tvoje lice zvuči poznato - Filip Dizdar kao Tajči (Video: Nova TV)

Tatjana Matejaš, poznatija kao Tajči, također je pogledala nastup Filipa Dizdara u showu Tvoje lice zvuči poznato.

I naravno, puna je dojmova. Nije odoljela ne prokomentirati njegovu imitaciju koja je oduševila sve koji su sinoć gledali ovaj spektakularni show.

''Filipova ekipa odlično je kopirala haljinu, šminku i frizuru iz spota Smokvice. Impresionirala me je njegova izvedba precizno skinute koreografije (i u originalnoj haljini je koreografija bila izazov). Mislim, da sam Filipa imala prilike gledati uživo u štiklama na sklizavom podu, ostala bih bez daha'', kazala nam je Tajči na upit kako joj se svidio nastup Filipa Dizdara.

''Priznajem da komentiram s 'predrasudom', jer mi se Filip jako svidio kad sam ga upoznala prilikom jednog fotografiranja prije pet godina. I kao osoba, i kao glazbeni umjetnik i kao fotograf. Malo mi je bilo čudno zamisliti ga u bilo čijoj 'drugoj' ulozi, jer sam ga doživjela kao jako autentičnu osobu. Ali kako je 'Smokvica' image i za mene bila više 'uloga' nego odraz mene, zgodno je bilo vidjeti kako se on snašao u njoj. Pjevanje neću komentirati jer se očito ovdje ne radi o zaslonu glazbenih sposobnosti nego o dobroj, simpatičnoj zabavi. No, moram napomenuti da mi se svidio njegov 'iza scene' "Billie Smokvica". Imam i jednu primjedbu: a gdje je pusa iz S-'cmok'-vice?'', kroz smijeh nam je ispričala Tajči.

OVDJE pogledajte kako je Vlado Kalember u showu TLZP vidio svojeg brata blizanca.
 

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se