455396
455396
455396
455396
455396

VLADO IZVAN SEBE ''Je l' to moj brat blizanac?''

  • , 31.10.2016., 08:44
  • Autor:
  • komentara

Vlado Kalember se nasmijao kada se prisjetio kako je sve izgledalo prije 30 godina.

 
 
 
 
Tvoje lice zvuči poznato - Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember (Video: Nova TV)
Tvoje lice zvuči poznato - Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember (Video: Nova TV)

Vlado Kalember nedjelju je iskoristio da pogleda show Tvoje lice zvuči poznato. I nije pogriješio jer u jednom je trenutku uživao u nastupu Ane Maras Harmander koja je za zadatak imala imitirati upravo njega.

''Ja sam oduševljen! Gotovo sam gledao samog sebe koji se vrlo duhovito našalio sa samim sobom'', rekao nam je Vlado koji je uživao gledajući Anu Maras Harmander.

''U principu, ženama je teško skinuti muški glas, a naročito ako glas ima takozvanu rašpu, no meni je to zvučalo super! Što se izgleda tiče, Ana je izgledala kao moj brat blizanac. Svi pokreti su skinuti savršeno! Naravno sve što je nastalo prije gotovo 30 godina danas izgleda pomalo smiješno, od garderobe do frizura, ali meni je to super jer sam u tom vremenu bio već veliki dečko i nama je to tada bilo vrlo ozbiljno'', otkriva Kalember.

Ana Maras Harmander oduševila je pjevača te ga nakratko prisjetila snimanja legendarne pjesme. ''Naravno da se sjećam svake minute snimanja i mislim da je ovaj video i pjesma na neki način jedna od onih koje su obilježile 80-e'', kazao je Vlado Kalember.

OVDJE pogledajte što je Tajči rekla na Filipov nastup.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se