Žanamari ili Ana?

OGLASILA SE SEVERINA Koja ju je imitacija više oduševila?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je komentirala nastupe Žanamari i Ane Maras, koje su imitirale upravo nju.

I Severina je gledala sinoćnju epizodu showa Tvoje lice zvuči poznato. Naprosto nije željela propustiti čak dvije imitacije upravo njezinog lika i djela.

Pogledaj i ovo Severina Sve je pratila! Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

Ana Maras Harmander i Žanamari Perčić utjelovile su Severinu i prikupile brojne simpatije publike, ali i kolegice koju su imitirale. 'Želim im svu sreću u mojoj najdražoj emisiji. Jako mi se sviđa produkcija, odlična je. Kostimi također. Kod Žanamari mi se sviđa njezin seksipil, dok je Ana bila dobra jer je temperamentna. I jednoj i drugoj želim puno uspjeha i da na kraju pobjede.

Podsjetimo Ana je izvela njezinu hit pjesmu 'Da si moj'. Svojom interpretacijom zabavila je i žiri i publiku a iz lika naprosto nije izlazila. U komentar se upustila Sandra. 'Severinu je puno lakše glumicama imitirati. Prišla si prije svega psihološki kao glumica pjesmi, a pjesma nije nekog velikog raspona, niti zahtjevna' na što ju je 'Seve' prekinula, 'Ma šta ti pričaš? Ona je jedna od najpopularnijih pisama', kroz šalu je Ana nastavila biti Severina.

Večer je nastupom otvorila sjajna Žanamari Perčić, koja je otpjevala pjesmu 'Brad Pitt'. 'Nastup je bio fantastičan, a pažnju je plijenila najviše zbog iznimnog seksipila što je posebno razveselilo muški dio žirija.

Publiku i žiri oduševili su i muževna Lana te nježni Matteo.

Ipak pobjedu je opet odnijela Hana Hegedušić koja je opet žiri bacila iz stolca. Posebne pohvale dobio je i Damir Kedžo za svoju imitaciju Petra Graše.

Koja je 'Severina' bila bolja?

  • Žanamari Perčić
  • Ana Maras Harmander

Ukupno glasova:


Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene