Krenuo TLZP

VRUĆE VRUĆE Seksi Lana ili 'muževna' Žanamari? Dive poharale TLZP

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krenuo je show 'Tvoje lice zvuči poznato', a ako je suditi po prvoj epizodi, čeka nas sjajna sezona. Lana Jurčević blistala je kao Shakira, a Žanamari oduševila kao Bebek.

U velikom stilu krenula je treća sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a ako se po jutru dan poznaje čeka nas izvanredna sezona. Hana Hegedušić pobjednica je prve večeri, oduševila je žiri i kolege utjelovivši Mladena Grdovića sa singlom 'Bolje živim nego ministar'.

Pogledaj i ovo Alen Bičević, TLZP regionalni hit Srpski mediji još su pod dojmom naše Aleksandre Prijović od 190 cm: "Nastup koji je oborio regiju!"

Drugoplasirani bio je Damir Kedžo, postavši pop princeza Britney Spears. Nije on jedini bio glazbena diva.

Koja je dama vaš favorit? Žanamari ili Lana?

  • Žanamari Perčić
  • Lana Jurčević
  • Podjednako su dobre

Ukupno glasova:

Lana Jurčević oduševila je žiri svojom transformacijom u latino pjevačicu Shakiru. Sandra Bagarić posebno se oduševila seksi Lanom. 'Toliko si zgodna, toliko si lijepa, toliko ti tražim manu, no savršena si. Sjajna!', izjavila je Sandra čime je zaradila i poljubac od Shakire. Iz pozicije žirija, Saša se kratko našalio na Lanin nastup 'Prljava si, Lana. Prljavo igraš', aludirajući na vjernu i detaljnu kopiju Shakirine izvedbe u spotu i blato na Laninim prsima.

Tvoje lice zvuči poznato gledajte nedjeljom od 20:10 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Lanin prirodni seksipil u izdanju Shakire došao je do izražaja u potpunosti. Njezina prelijepa kolegica Žanamari Perčić je, s druge strane, utjelovila pravog muškarčinu. Postala je Željko Bebek i izvela hit Bijelog dugmeta 'Bitanga i princeza'. Navojec je bio oduševljen njezinom transformacijom, a riječi hvale imao je i Saša Lozar. 'Muško, muško. Baš mrak', rekao je Lozar. Koja od ove dvije dame vas se više dojmila? Putena Lana ili muževna Žanamari?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene