Što se događa?

BIVŠI FARMERI U VEZI! Kristijan i Jasmina su zajedno: "Čekala sam samo da izađe!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavatelji su se iznenadili kad su shvatili da su Kristijan i Jasmina u vezi?! Kristijan nam je komentirao novi potez.

Donedavni farmeri, Kristijan Nikšić i Jasmina Milaković, privukli su pozornost obožavatelja na Facebooku, gdje su objavili da su u ljubavnoj vezi! Neočekivani par privukao je puno pažnje i brojne komentare, a oni su nejasni oko ljubavne veze. Ipak, na Facebooku su objavili zajedničku fotografiju uz komentar: "Zašto da krijemo <3".

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Kad smo nazvali Kristijana da nam komentira svoju novu ljubav, bio je dvosmislen. "Idemo probati, nikad se ne zna. Odlučili smo se na to, budemo vidjeli. Reakcije su odlične, i standardne, svi nam čestitaju", priča Nikšić. Bilo kako bilo, Kristijan je veliki prijatelj s Gordanom, s kojim se družio na Farmi, pa nas je zanimalo kako bi na ove vijesti on reagirao, jer je poznato koliko se Gordanu na Farmi sviđala Jasmina.

"Ne bi dobro reagirao, možda bi se naljutio, on je tvrdio i na Farmi da je među nama nešto bilo. Vidjet ćemo što će biti", potvrdio je simpatični Nikšić. Iako nije htio previše komentirati svoj odnos s Jasminom, ona je bila rječitija. "Već je to na Farmi krenulo, no distancirali smo se zbog kamera. On je divan dečko, ima fine manire, nije nasrtljiv. Ja sam u biti čekala da izađe van, našli smo se čim je izašao. Rodilo se nešto više od prijateljstva, idem kod njega i njegovih sada za vikend i baš sam sretna", otvoreno je priznala Jasmina!

Kristijan kaže da uživa na slobodi nakon Farme, jedino mu je, kaže, čudno što ga ljudi prepoznaju na ulici. "Trajat će to mjesec, dva, pa će se malo smiriti", svjestan je mladić.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene