458451
458451
458451
458451
458451

KRISTIJAN O LJUBAVNOM TROKUTU: "Barbari sam rekao da proda zaručnički prsten i ostavi Tomu!"

  • , 26.11.2016., 21:53
  • Autor:
  • komentara

Kristijana je u dvoboju na Farmi porazila Josipa.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Nakon dvoboja s Josipom, Kristijan je napustio Farmu. U dvoboju s pilama bio je slabiji te je napustio imanje, iako mu je zbog toga jako žao. U razgovoru za Dnevnik.hr otkrio nam je ponešto o svom boravku na Farmu, ali i planovima za budućnost.

"Nisam se nadao ispadanju, mislio sam da ću pobijediti, ali eto, izgubio sam. Vidio sam da je Josipa brža od mene. Možda sam trebao odabrati test znanja. Svima je žao, pa i meni", priča Kristijan. Iako je Josipa htjela napustiti Farmu, Kristijana nije iznenadila njena žestoka borba. "Mislim da kad je već dogurala do ovdje, da želi nastaviti, htjela se je boriti jer se vidi u finalu". Budući da je Gordan briznuo u plač nakon što je Kristijan ispao, zanimalo nas je je li ga šokirala njegova reakcija, kao i vidi li ga kao pobjednika. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: PR) - 15

"Gordanovu reakciju sam očekivao, žao mi ga je bilo, smirivao sam ga i rekao mu da ne plače. On je moj favorit za pobjedu, zaslužio je da dobije. Jedino što ga može zeznuti je test znanja, u svemu druge može svakog pobjediti", dodaje Kristijan. Komentirao nam je i svoj odnos s Barbarom, ali i Tomislavom. "Gordanu sam rekao da će Tomislav zeznuti sve, a sad glumi žrtveno janje. Prije svega je izjavio da mu Gordan i ja nikad nismo bili prijatelji.

Farma (Foto: PR) - 3

Barbari sam rekao da bi moglo biti nešto među nama kad izađemo vani i da proda zaručnički prsten, da ne bude s Tomom, ali ona se zaljubila u njega. Nema veze, imat ću sad više prilika kad sam vani da i ja nađem nekog za sebe", optimističan je Kristijan. "Na Farmi me živcirala Ankica, jeli smo stalno po mraku, gladni smo bili po cijeli dan, stalno je kukala i žalila se", dodaje. A o svojim planovima u vanjskom svijetu, Kristijan kaže: "Odmorit ću se, napraviti stranicu na društvenim mrežama jer se obožavam fotografirati, trudit ću se da nešto napravim od sebe, da uspijem u životu", zaključio je simpatični dečko.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se