Pred kamerama

Otkrila svoju ovisnost: 'Zbog ovog ne skidam osmijeg s lica'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pregršt pikanterija i zanimljivosti u današnjem inMagazinu!

U prvom redu najveće zvijezde, na pisti elegantni modeli, a kulisa su najnoviji hitovi. Sve izgleda tako jednostavno. No, koliko rada se krije iza raskošne scenografije. Pogledajte priču o nastanku kolekcije Aleksandre Dojčinović.

>> Ivana otkrila privatne detalje iz djetinjstva koje još niste znali!

Pogledaj i ovo Justin Bieber pa kako vrijeme leti! Znate li koliko Justin Bieber ima godina? Obožavatelji u nevjerici nižu komentare: "Ma nemoguće, ostarjeli smo..."

Joga je za mene poput pozitivne ovisnosti. 'Zbog ovakog načina tjelovježbe ne skidam osmijeh s lica', pohvalila nam se Danijela Martinović. Koliko dobro ova pjevačica poznaje položaje u jogi i kako se u njima snalazi, provjerili smo na jednom od treniga. Jelena Prpoš.

UNESCO trenutačno radi na procesu priznavanja tog hrvatskog dobra kao nematerijalne baštine, no javnost gotovo uopće nije upoznata s tom našom tradicijom. Riječ je o umjetnosti lova s pticama grabljivicama ili sokolarstvu, a priču o njegovim glavnim akterima donosi vam Iva Divljaković.

>> Mirko Filipović na večeri s naoružanim momcima u kineskoj četvrti!

Ponovno vas vodimo u Japan, točnije Okinawu. Tamo je, zajedno uz Osaku i Tokio, napravljena promocija hrvatskog turizma i kulture povodom 20 godina uspostave diplomatskih odnosa s tom otočkom državom. Japansku Okinawu zovu i japanski Havaji zbog prekrasnih plaža i okrenutosti turizmu. Tamo ćemo upoznati i počasnog hrvatskog konzula, Japanca koji je cijeli svoj hotel uredio bračkim kamenom.

S toplijim vremenom u ožujku obično stižu i proljetne alergije od kojih u svijetu iz godine u godinu pati sve više ljudi. Što su zapravo alergije? Kako se liječe odnosno mogu li se prevenirati doznao je naš Jurica Radović.

>> Ekskluzivno - Holivudska ljepotica: 'Nedostaje mi samopouzdanja'

Bi li vam ikada palo na pamet u istu rečenicu staviti Platona, Erazma Rotterdamskog i Alana Forda? Vjerujemo da ne. No baš to društvo u svojoj hvaljenoj knjizi "Magnetizam gluposti" opisuje mladi slovenski filozof Aleš Bunta. Nije nam stoga bilo teško skočiti do Ljubljane i između ostalog otkriti kako danas žive filozofi. Iva Divljaković.

>> Slovenci uzvraćaju udarac: Imaju i oni svog Justina Biebera!

Kamere in Magazina otpratile su mladu dobitnicu Kozmove nagradne igre na putovanje i druženje života - ono londonsko s Justinom Bieberom. Više doznajte u prilogu Ive Divljaković.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene