'Biberomania'

Slovenci uzvraćaju udarac: Imaju i oni svog Justina Biebera!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donosimo vam pregled tema koje možete pogledati u današnjem inMagazinu!

Jelena je svojim novim singlom 'Nirvana' najavila glazbeno-stilski zaokret zbog kako kaže želja svoje publike. Koliko je to uistinu i učinila, provjerila je Sanja Kuzmanović.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda Supertalenta Hrvatski Justin Bieber poručuje fanovima: 'Sve je OK!'

Kroz sljedećih nekoliko tjedana uživat ćete u putopisnim pričama iz Japana u kojem je bila ekipa inMagazina. Naime, u povodu 20 godina diplomatskih odnosa između Japana i naše zemlje u zemlji Izlazećeg sunca organizirana je promocija Hrvatske. U našoj današnjoj priči vodimo vas u Tokio, u jedini hrvatski restoran u Japanu, čiji je vlasnik Japanac zaljubljenik u Hrvatsku. Priča Vedrane Pribačić.

>> Tri glumačke nade za koje ćete još itekako čuti!

Mlađahni Endi ima više razloga za slavlje. Osim što je jučer proslavio 15. rođendan, 800 tisuća pregleda njegove prve pjesme na internetu svakako su dodatni razlog za slavlje. Endija smo za rođendan, s obzirom na njegov prenatrpani raspored, dočekali ispred škole, a kakva su ga tamo sve iznenađenja dočekala, otkrit će vam Sanja Kuzmanović.

Glavni junaci serije Larin izbor prošli su tjedan otputovali u egzotični Maroko. Posjetili smo set rađen po uzoru na pravu marokansku ulicu. Kakvu smo atmosferu ondje zatekli i što smo sve doznali, pogledajte u prilogu Sanje Kuzmanović.

'Bieberomania' je zahvatila i susjednu Sloveniju. Tako broj europskih inačica američke zvijezde Justina Biebera raste. Nakon što smo i sami prošle godine predstavili hrvatskog Biebera, Slovenci uzvraćaju udarac. Na njihovoj estradi pojavilo se novo ime. Renato. Tko je bolji, hrvatski, slovenski ili originalni Justin Bieber procijenite sami. Jelena Prpoš.

Nestali su prije 15 godina, nakon hita 'Dođi u Vinkovce', a danas se vraćaju na scenu, svježi i moderni! Sinovi ravnice novom su pjesmom naziva 'Nesrećo' doprli do publike čak u Kanadi, no uvjeravaju nas da je najbolji provod na njihovim nastupima uživo! Zašto su bili prisiljeni svirati na zagrebačkom Cvjetnom trgu zna Saša Knežić.

Ovog je vikenda se slavilo uz Psihomodo pop, a zabavi su nazočili mnogi poznati Hrvati. Više o svemu Jurica Radović.

Da vino i žene idu zajedno nije novost, što je još jednom dokazano na događaju Pink day, danu ružičastih vina koji su organizirale žene za žene, ali i muškarce. Pa koliko je danas ženama teško uspjeti u naizgled muškom poslu, zašto jači spol i dalje misli kako njima bolje ide u vinskim i gastro sferama te kako su ih dame napokon razuvjerile, pogledajte u priči Maruše Stamać.

InMagazin danas pratite u 17.25 sati!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene