Kao iz filma

Mirko Filipović na večeri s naoružanim momcima u kineskoj četvrti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Nanut razgovarala je s Mirkom Filipovićem povodom njegova meča u petak na K-1 World Grand Prix u Zagrebu. Susreli su se u njegovu kafiću u Španskom naselju.

Mirko Filipović okupio je oko sebe tim iz snova. Sve je poslovne odluke prepustio svom dugogodišnjem prijatelju i menadžeru Orsatu Zovku, treninge odrađuje s Marijem Mlinarićem i Stipom Drvišem dok mu je Kristijan Peša desna ruka.

Pogledaj i ovo Rituali sportaša - 2 Praznovjerje u sportu Koje rituale prije važnih utakmica naši sportaši ne preskaču? ''Od parkinga na isto mjesto do gledanja Teletubbiesa...''

Što se pak prehrane tiče, Mirko tvrdi da nije zahtjevan, iako organski ne može smisliti rajčicu, papriku te bilo koju vrstu ukiseljenog povrća, kao i majonezu, senf i kečap. Sjetio se kako je u mladosti kako bi od oca dobio auto, iako nije imao vozačku dozvolu, pristao pojesti krišku rajčice i potom povraćao. Automobil je, naravno, dobio.

>> Rihanna plesala u krilu zgodnom boksaču!

Večera za pamćenje u Japanu

Također, prisjetio se kako je prilikom jednog boravka u Japanu bio na večeri s naoružanim momcima u kineskoj četvrti, jer su ga ovi htjeli upoznati, te u čast njemu, pripremili večeru u 13 sljedova.

Problem je samo bio taj što je sva hrana bila riblja, kao i juha s kornjačicama, od čega se Mirku vrtjelo u glavi. Jedino što je jedva pojeo bio je desert, koji je također bio riblji, a Mirko ga je opisao poput šmrklji iz nosa s okusom vanilije.

Njegov stariji sin trenira hrvanje i kaže kako je jako talentiran, iako ne bi bio presretan da krene njegovim stopama. Kao veliki šaljivdžija za kraj nam je ispričao i vic.

Sve to pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene