Vragolasta Nina

Josipa Lisac nije se naljutila na Ninu Badrić, no mnogi zbog ovoga jesu

Josipa Lisac, Nina Badrić (FOTO: Pixell) Josipa Lisac, Nina Badrić (FOTO: Pixell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Josipa Lisac, Nina Badrić (FOTO: Pixell) Galerija

Pedeset godina uspješne karijere, 25 godina koncerata ''U čast Karlu Metikošu'' te predstavljanje novog albuma "Sasvim slobodna" - sve su to razlozi za veliko slavlje Josipe Lisac.

Vokal dive Josipe Lisac toliko je poseban da je ušla i osnovnoškolsku literaturu. Njezino ime nalazi se uz Edith Piaf i Freddija Mercuryja kada se tumači pojam glasa. Najbolji je to dokaz koliko je obilježila domaću glazbenu scenu.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

''U ovih pedeset godina nemam neostvarenih želja. Ne da si ništa ne želim, već ja imam dovoljno da mogu biti sretna i zahvalna. Nisam gramziva i pohlepna'', kazala je Josipa Lisac koja često daje komplimente kolegama.

U sjećanje na Karla, Josipa svaku godinu održava i koncert njemu u čast. Karte za prvi nastup planule su u samo pet dana, pa mu je dodan još jedan, 14. prosinca.

Nina Badrić često je znala imitirati Josipu, no glazbenoj divi to nije smetalo. ''Jesam, imitirala sam ju, ali ona je jedna od rijetkih koja se nikad nije ljutila'', otkrila je Nina, kojoj je upravo Josipa dala veliku priliku kada ju je kao mladu pjevačku nadu pozvala da nastupi na jednom od prvih koncerata "U čast Karla Metikoša".

Što su još rekle Josipa i Nina, pogledajte u našem videoprilogu.

Josipa Lisac, Nina Badrić (FOTO: Pixell) Josipa Lisac, Nina Badrić (FOTO: Pixell)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene