442640
442640
442640
442640
442640

Anđa Marić radila u bordelu?

  • , 07.07.2016., 19:30
  • Autor:
  • komentara

Anđa Marić gostovala je u 'Paprenim kuglicama' i otkrila brojne detalje o sebi.

 
 
 
 
Paprene kuglice s Anđom Marić (Video: IN magazin)
Paprene kuglice s Anđom Marić (Video: IN magazin)

U 'Paprenim kuglicama' ovog tjedna gostovala je Anđa Marić. Karizmatična spisateljica dala je odgovore na prilično teška pitanja. 'Stvarno mislim da nije potrebno pokazivati svoje intimne dijelove i pjevati, jer onda vam se dosta pažnja odvlači', komentirala je Marić o pjevačicama koje danas nastupaju u donjem rublju.

Imala je i poruku za sve majke koje se trenutno na sudu bore za skrbništvo nad svojom djecom. 'Samo se usredotočite na sebe i svoje dijete. Ovo sve ostalo su gluposti, to će proći. U prijateljskim odnosima sam sa svojim bivšim suprugom jer je naš sin uplovio u najveći pubertet koji nismo mogli zamisli. Zaista moramo stajati zajedno i biti ujedinjeni', otkrila je Anđa o tome kakva je danas situacija između bivšeg supruga i nje.

Najzanimljiviji dio intervjua svakako je bio onaj u kojem govori koji je najveći trač koji je ikad o sebi čula. 'To sam još čula kao vrlo mlada, da radim na recepciji jednog bordela', kazala je Anđa. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Anđa Marić (Foto: Robert Anić/PIXSELL)


Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se