Modna manifestacija

UZRUJANA ANĐA MARIĆ: 'Malo mi je muka!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najvažnije modno događanje u Splitu okupilo je 14 modnih dizajnera koji su predstavili svoje kreacije.

U Splitu je održana još jedna modna manifestacija Montura. Bračni par Pirić inspiraciju za svoje kreacije pronašao je na putovanju u Africi. 'Imali smo te neke pješćane tonove, taj volumen koji se pojavljuje na tim našim stvarima koji podsjeća na te dine i nekako je to bio osnovni element', rekao je dizajner Jurica Pirić.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

Među zaljubljenicima u modu našla se i Anđa Marić koja nam je povjerila da trenutačno prolazi kroz najbolje životno razdoblje. No te ju je večeri ipak nešto iznerviralo. Dobro nije sjela pozadinska glazba Anđi Marić koja se vidno uzrujala, jer smatra manje je više. 'Malo mi je muka od ove glasne muzike, neki dizajneri su odabrali baš očajnu muziku, mislim da smo već prerasli te punk, hard, rock n roll pjesme samo to me smetalo'.

Ono što smeta manekenke koje šetaju pistom je kad im netko stane na žulj, a to je opasno, kaže Tihana Zelepugin koja se brine o većini manekenki koje su prošetale splitskim škverom. 'Haha, bolje da ne znate.. Ne bi napravila tako dobru agencija da nisam realno stroga. Ja sam njima i kao prijatelj i kao učitelj i ponekad kada zatreba i majka'.

Više o prestižnom modnom događanju pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene