457345
457345
457345
457345
457345

POGLEDAJTE VELIKU SVAĐU NA FARMI "Majmune bolesni, oči ću ti iskopati"!

  • , 16.11.2016., 21:51
  • Autor:
  • komentara

Ante i Tomislav jako su se sukobili. Novopečeni zaručnik jako je iznervirao muški dio Farme.

 
 
 
 
Farma - Svađa Ante i Tomislava (Video: Farma)
Farma - Svađa Ante i Tomislava (Video: Farma)

Dok je Josipa cijeli dan prigovarala Gazdi Damiru što Barbara ništa ne radi, pritužbe na Barbarina zaručnika Tomislava imao je muški dio farmera. Antu je Tomislav ražestio ranim jutrom lupavši vratima. "Nemoj mi bubat degeneriče jedan. Majmune bolesni, oči ću ti iskopati!" proderao se Ante na njega i dodao da smiri tenzije. "Ne zna što će od sebe, pa samo skače kao zec po kući!", kazao je Ante Josipi koja mu je rekla da samo šuti te da se nije uopće vrijedno svađati se s njim.

"Ovo njegovo ponašanje, kultura, ma ispod nule! Kakav je to način? Znaš kad je Kiki sinoć poludio! Kakav on ima performans u Areni, kad dođe Mia ili Dule, pa to svijet nije vidio!", komentirala je Josipa s Goranom koji je odlučio upravo Tomislavu dati šibicu. "Reći ću mu: čekam te!", dodao je Goran. Uključite se odmah na Farmu i provjerite je li se Ante smirio.

OVDJE pročitajte zašto je Barbara razočarana u farmere.

Farma (Foto: PR)

Nešto kasnije, na Staroj farmi Ante, Goran i Gordan također su komentirali Tomislavovo ponašanje. Gordan im je kazao da smatra kako nije u redu od Tomislava da bez razloga lupa vratima i stvara nervozu među farmerima. "Meni se digao tlak, došlo mi je da ga spucam!", rekao je Ante koji je odlučio da će u Areni tražiti žuti karton za Tomislava. Goran se prisjetio Jasmine i istaknuo kako se njih dvoje nisu voljeli, ali da je uvijek posao dobro štimao. Također, dodao je i da se Jasmina taman uklopila među njih, no dolazak Dalije okrenuo ju je na drugu stranu. "Jasmina je imala bar neki respekt", zaključio je Ante. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada.

Farma (Foto: PR)

Farmere je posjetio majstor koji je došao vidjeti kako napreduje tjedni zadatak. Ovoga puta podučio ih je kako se radi biodizel što će farmerima svakako koristiti.

I ove srijede došle su na red želje za koje će se odabrani farmeri boriti u mini dvoboju ukoliko prođu tjedni zadatak. Kristijan je kao i prošloga tjedna poželio pismo od Jelene Rozge, koju bi kaže, ako mu se pruži prilika odveo na večeru. Drugu želju bi iskoristio da se obrati roditeljima pismom. Damirova želja je pismo od Lare i to na dvije stranice: "Da znam kako je, gdje je, što radi, s kime se druži, jesam li tu dobar ili nisam, želi li da dođem doma ili ne, fale li joj ljubav i zagrljaji."

Farma (Foto: PR)

Osim toga, poželio je jednog dobrog frizera da mu skrati kosu kako bi sakrio sijede. Obzirom da se bliži drugi rođendan Josipine nećakinje, poželjela je sliku i pismo od brata. Na Staroj farmi, sastanak je prošao u nešto drugačijem tonu. Glavnu riječ imao je Goran, a farmeri su na brzinu izrekli svoje želje. Barbara je ostala pri staroj želji – tematski party, dok je druga bila da vidi sestru. Slično je poželio i Tomislav, na prvom mjestu mu je želja da vidi brata, a na drugom pismo od kuće. Iako je prošlo mjesec dana otkako je zadnji puta vidjela muža, Ankica je poželjela pismo od njega. Ante je bio zagonetan i poželio pismo od prijateljice, a ukoliko se to ne ostvari zadovoljit će se i s pismom od prijatelja. Gordan je kao i inače ostao vjeran svojoj staroj želji – litra pive za svakoga i cijelo janje.

Farma (Foto: PR)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se