457295
457295
457295
457295
457295

NE MOŽE JU PODNIJETI: ''Ona hlapi cijeli dan kao mineralna!''

  • , 16.11.2016., 13:06
  • Autor:
  • komentara

Prekipjelo joj pa oplela po Barbari.

 
 
 
 
Farma (Foto: Dnevnik.hr)
Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Jedan od osnovnih pokretača Farme odnosi se na rad, a kako bi farmerska zajednica funkcionirala i napredovala, svi farmeri moraju zajedničkim snagama obavljati zadatke i farmerske poslove. Međutim, neki farmeri daju veći doprinos od drugih, a to je primijetila i Josipa ogorčena Barbarinim neradom. Svoje frustracije i bijes izbacila je pred Damirom i Kristijanom. „Mene boli briga, ali Barbara danas hlapi kao mineralna!“ rekla je Gazdi Damiru, a potom je poručila i Kristijanu: „Ja sam rekla Kiki, mene ne zanima u kakvom ste vi odnosu, ne volim kad mi netko tako, pa reci mi u lice takav si kakav si, a ne kupiti poene na takav način. I onda kada Tomo dođe, kao neće ona ništa radit, ma što neće, neka ide onda kući! Uključi se odmah na Farmu.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Dok Kristijan nije želio ništa komentirati, Damir se složio s Josipom i dodao kako je i on primijetio da se Barbara samo prešetava po farmi, a ništa ne radi. „Ona neće ovo, ona neće ono, spora je, sve joj je ma lagano ćemo.“, dodao je Damir.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Josipa je još nadodala kako ju posebno ljuti to što unatoč tome što na ploči piše da je pranje suđa ovoga tjedna Barbarin posao, Barbara ne posvećuje tome veliku pažnju. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada.„Ona nije dva-tri puta oprala suđe! Nije nikada sjela na ovaj pod i oprala, što sam joj ja rekla, ne pereš ti taj pod!“ ogorčeno će Josipa.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Nakon što se smirila, Josipa je otkrila Damiru i Kristijanu kako Gordana smatra jako dobrom i neiskvarenom osobom. “Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO za Farmere nema skrivanja! „On i Goran neke tenzije, ma daj kakve vi imate tenzije, što je vama? Ovaj će ovoga, onaj ovoga, ma dajte, što je vama?“ osvrnula se na tenzije između njega i Gorana, a Damir je zaključio: „Gordanu samo treba dati malo klope fine i on je super! Rekao mi je: Damir, ti meni samo pusti da se najedem i ja ću ti sve napravit!“

Farma (Foto: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se