457426
457426
457426
457426
457426

RAZOČARANA BARBARA ''Izolirali su me zbog moje sreće''

  • , 17.11.2016., 12:50
  • Autor:
  • komentara

Barbara je spremna braniti tomislava.

 
 
 
 
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)
Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Nakon izgubljene motivacije za rad, Barbara se jutros probudila bolje volje. Priznaje da joj je odvajanje od farmera godilo te da je uspjela posložiti misli. Svoje mjesto na farmi sada ipak vidi u suživotu s ostalima: „Među farmerima sam samo jedan običan radnik koji se trudi biti ravnopravan sa svima, ispunjavam zadatke koje mi je Damir dao. Pokušavam biti dio tima.“, kazala je Barbara.

Prati Farmere 0-24 na OYO već sada.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Otkad je obnovila svoju romansu s Tomislavom te se zaručila, Barbara je izgubila podršku mnogih farmera: „Mislim da me zajednica izolirala zbog moje sreće!“, uvjerena je. Iako ju je to povrijedilo, kaže, neće se više obazirati na tuđa mišljenja: „Spremna sam za ljubav dati sve, bez obzira što me drugi osuđivali. Neću nikome dati za pravo da se miješa u taj odnos.“, odlučna je Barbara. Što se tiče života na farmi, priznaje da neće mijenjati svoje navike, a posao će obavljati korektno. Tomislava će braniti iako se ne bude slagala s njegovim odlukama jer smatra da je to samo reakcija njegovog povrijeđenog ega: „Mislim da ga je dosta ljudi ovdje povrijedilo i zato neke stvari radi namjerno.“ Hoće li ju Tomislavova narav koštati, Barbara kaže, vidjet će tek kada napuste show.

Farma (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se