Početak

Glamurozna eNVy room revija otvara BIPA FASHION.HR

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni dvojac priprema reviju koja će oduševiti obožavateljice njihovog prepoznatljivo ženstvenog potpisa.

Za nezaboravan početak još jednog BIPA FASHION.HR-a, najvećeg modnog događaja sezone, proslavljeni modni dvojac eNVy room priprema reviju koja će oduševiti obožavateljice njihovog prepoznatljivo ženstvenog potpisa.

Pogledaj i ovo showbuzz Prekrasno MODNA POSLASTICA Ženstvene kreacije Skoke i eNVy rooma spremne za pokazivanje

Poznati po visokoestetiziranim scenografijama svojih revija, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz sezone u sezonu ostavljaju publiku bez daha prekrasnim kreacijama stvorenim za moderne princeze. Ove sezone, eNVy room heroina kao da je pobjegla iz viktorijanskog romana i ušetala na pistu nošena duhom mističnog i romantičnog. 'Prikazat ćemo vrlo romantičnu kolekciju s retro prizvukom, ponajviše obojenu u crnu boju s crvenim i zelenim floralnim naglascima. Kao osnovni motiv kroz kolekciju se provlači ruža, ali tu su i prugice, patchwork te nezaobilazni volan. I dalje smo fokusirani na igru izazovnog i čednog pa su tako dosta zastupljene nude haljine, no, u vrlo ženstvenim i romantičnim krojevima', opisuju novu kolekciju Nikica i Vjeko.

Unatoč pomacima i poigravanjem s crnom bojom, prepoznatljivi eNVy room DNA vidljiv je u mnoštvu ručnog rada, cvjetnih motiva utkanih u čipki ili vezu te u detaljima poput latica od tila. Sve je to provučeno i aplicirano na komade koji prizivaju razna razdoblja kao što su sedamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća ali i viktorijansko doba.

eNVy room revija u utorak, 15. ožujka, otvara 21. po redu BIPA FASHION.HR. Najveći modni događaj sezone trajat će pet dana, do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene