BIPA FASHION.HR

Revija modnog dvojca ELFS oduševit će nepopravljive romantičarke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Revija za koju se uvijek traži pozivnica više i ovog će puta, u petak 18. ožujka, publiku u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma uvesti u još jednu prekrasnu modnu bajku.

Popularni modni dvojac ELFS ove će sezone u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstaviti svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto uz već tradicionalno pokroviteljstvo brenda Perwoll.

Pogledaj i ovo showbuzz Bipa fashion.hr Uz ELFS-e nema ograničavanja stila - revijom oduševili publiku

Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima. 'Pripremili smo kolekciju koja je i klasična i romantična, ali istovremeno dopadljiva s dosta upečatljivih detalja. Nećemo unaprijed otkrivati detalje, ali veselimo se tom osjećaju uzbuđenja koji nas obuzme na dan revije. Produkcija modnih revija na BIPA FASHION.HR-u nudi vrhunsku platformu, a na nama je da to iskoristimo na najbolji način, kako bi naša revija najbolje ispričala priču, odnosno dočarala ugođaj kolekcije', izjavili su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke.

Uspješnu suradnju modnog dvojca s globalno prepoznatljivim brendom Perwoll obilježilo je dosad niz suradnji, odnosno dizajnerskih komada poput majice i torbice, a uskoro se može očekivati i novo iznenađenje. 'Drago nam je što se ova suradnja nastavlja i što je brend, čiji se imidž zasniva na njezi tekstila, naš partner', kažu Aleksandar i Ivan. ELFS revija na rasporedu je u petak, 18. ožujka, četvrte večeri BIPA FASHION.HR-a. Najveći modni događaj sezone održat će se 21. put, od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene