Za sve moje bivše

Ne propustite nastup Begina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove subote, 22.3., točno u 12 sati, pozivamo sve radoznale u Arena centar na promociju novog albuma mladog, a već mnogima dobro poznatog benda Begini.

Novi album Begina nosit će naziv po istoimenom hitu, 'Za sve moje bivše', a u službenoj će se prodaji naći od ponedjeljka.

Pogledaj i ovo Nika Turković - 1 Njezino vrijeme tek dolazi Nika Turković osvrnula se na dio života koji ju je oblikovao: ''Bila je to ogromna prilika i luksuz, prije sam stvarno bila dijete''

Svi koji ove subote odluče doći u Arena centar imat će priliku nabaviti svoj primjerak među prvima, a potpisivanje albuma i druženje s bendom održat će se ispred Tisak media centra! Prije druženja s fanovima, Begini će sve prisutne uveseliti koncertom na kojem će odsvirati SVE pjesme sa svog novog albuma.

Dođite, uživo poslušajte aktualne i buduće hitove Begina,'ugrabite' svoj potpisani primjerak albuma ili se fotografirajte s omiljenim članom benda.

VIDEO Ovaj tamburaški sastav ima pravu vojsku obožavateljica!

Uz pjesmu 'Za sve moje bivše', na albumu će se naći i veliki hitovi 'Da si tu', 'Dolazi trideseta', 'Napala me s leđa', poznati duet s kolegom glazbenikom Ivanom Zakom 'Obriši suze', te aktualna balada 'Kad si birala'.

Upravo ovim pjesmama Begini su, u vrlo kratkom vremenu, osvojili tisuće obožavatelja diljem Hrvatske što mogu potvrditi milijunskim pogledima na Youtube stranicama te iznimno posjećenim koncertima na kojima se uvijek traži karta više.

Begini iz dana u dan bilježe sve veću popularnost a broj obožavatelja brzinski raste, čemu će prisutni u Arena centru moći posvjedočiti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene