Premijera

Begini imaju novi spot za pjesmu 'Napala me s leđa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do kuda vas nevjera može dovesti pogledajte u novom video spotu Begina 'Napala me s leđa'!

Iako su relativno kratko na sceni, popularnost grupe Begini svakim novim singlom sve je veća, a sudeći po nestrpljivosti na njihovom Facebooku, koji broji skoro 25 000 fanova, isto će se dogoditi i s novim singlom 'Napala me s leđa' za koji je snimljen zanimljiv i pomalo neobičan video spot.

Pogledaj i ovo Ivo Horvat objavili i spot Bend Ivo Horvat iz Velike Gorice ima novu pjesmu, poslušajte kako zvuči "Zaboravi na sve"

Ivan Zak: Poslušajte novu pjesmu 'Škripi veza'

U novom videu Begini su pokušali prikazati ljubavnu situaciju u kojoj je varanje zaista pogrešan put, 'Nakon većine naših pjesama u kojima se ponajviše pronašao ženski dio publike, odlučili smo snimiti jednu novu pjesmu i spot gdje se odlično vidi kako se muškarci NE BI trebali ponašati prema nježnijem spolu i što se dogodi kada se curama laže', komentira Mario iz Begina.

Već provjerena suradnja između Begina i Ivana Zaka, nastavlja se i na ovoj pjesmi. Glazbu i tekst kao i prethodnih pjesama, „Dolazi trideseta“, „Obriši suze“, te prvog velikog hita - „Za sve moje bivše“, potpisuje Ivan Zak, dok su za aranžman bili zaduženi Luka Kovačević i Miljenko Pušić.

Dok Begini neumorno rade na novom albumu koji izlazi početkom iduće godine, paralelno odrađuju i gaže po cijeloj Hrvatskoj. A Begini će uvesti u novu 2014. godinu sve u Krapini! Sudeći po odličnim atmosferama na njihovim koncertima, ne sumnjamo da će to biti doček za pamćenje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene