Ne samo u Hrvatskoj

VIDEO Ovaj tamburaški sastav ima pravu vojsku obožavateljica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oni su mladi, zgodni i iz dana u dan sve uspješniji. Tamburaški pop sastav ima pravu vojsku obožavateljica, i to ne samo u Hrvatskoj.

Bojan, Bruno, Zvonimir, Mario, Ivan i Damir na kvadrat - svi oni čine Begine, mlade tamburaše koji su ime dobili po latinoameričkom ritmu begin. Iako djeluju već 12 godina, najšira javnost upoznala ih je tek prije dvije godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Popularni izvan države VIDEO Za našim tamburašima luduju i Slovenke!

Begini imaju novi spot za pjesmu 'Napala me s leđa'

Dečki sviraju tri do četiri puta na tjedan, Lijepu našu prošli su uzduž i poprijeko, pa im je glavno mjesto okupljanja i druženja tako postao - kombi.

'Ili prevladava zezancija ili spavanje, jedno od toga uvijek. Smrtno ozbiljno je do prve benzinske, onih prvih 10 minuta dok svi ne zaspu. Obično putujemo s nastupa na nastup i svi smo umorni. Ako ipak ne spavamo, gledamo filmove u kombiju', otkrili su dečki.

U rodnom Jastrebarskom ih svi poznaju još od malih nogu, pa ih nakon posljednjih uspjeha nitko ne doživljava kao zvijezde. Desna ruka im je, kako kažu, Ivan Zak, producent albuma i autor svih pjesama, a kad su tek kretali, ugledali su se na Zlatne Dukate i Gazde.

'Zbog takve glazbe smo i počeli, a dalje je to krenulo u malo drugačijem, modernijem smjeru. Pokušavamo modernizirati tu tamburu na maksimalan način, da bi mogli biti u borbi sa svim ostalim bendovima. Mislimo da je to danas jako potrebno za tamburu', otkrili su.

Dečki se uvijek trude ostati svoji, a kažu da je upravo to najbolji savjet koji su dobili od starijih kolega. Od svega sto estrada nudi, najviše im se sviđaju putovanja i druženje s obožavateljima, dok loših iskustava još nisu imali. Ipak, jednu zamjerku imaju.

'To što se bavimo glazbom oduzima nam dosta našeg privatnog vremena, koje bi inače provodili sa svojim obiteljima, sa ženama i djecom. Neki u bendu su oženjeni, ne znam smijemo li to reći ili ne...', šale se dečki.

A tko je oženjen, a tko je još uvijek, na sreću obožavateljica, slobodan, provjerite u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene