449383
449383
449383
449383
449383

NAPOKON Bolt se oglasio nakon seks skandala

  • , 07.09.2016., 15:19
  • Autor:
  • komentara

Usain Bolt progovorio je nakon višetjedne šutnje.

 
 
 
 
Usain Bolt (FOTO: Instagram)
Usain Bolt (FOTO: Instagram)

Usain Bolt odlučio je jasno pokazati da je njegova ljubav s Kasi neuništiva. Stavio je točku na 'I' nakon seks skandala o kojem je brujao cijeli svijet.

Objavio je fotografiju na kojoj pozira s djevojkom, a uz fotografiju je napisao 'Ako vjerujete u sve što čitate, onda nas nepoznate'.

Prisjetimo se, Bolt je posljednje večeri Olimpijskih igara bio u prisnom društvu s više djevojaka, a s jednom je otišao u sobu. Ispostavilo se da se radi o bivšoj djevojci narko bossa koja je zajedničku fotografiju objavila na internetu.

Pročitajte i sad već horor nastavak priče između Sare Elene i grupa ET i Karma.

Prije nekoliko dana, Bolt je na društvenim mrežama dao naslutiti da se možda i zaručio s Kasi.
 

 

If you believe what you read, then you don't know us. @Kasi.b

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se