449135
449135
449135
449135
449135

SEKS SKANDAL MU NIJE NAŠTETIO Zaručio se?

  • , 05.09.2016., 21:53
  • Autor:
  • komentara

Usain Bolt je objavio fotografiju po kojoj se da zaključiti da se zaručio.

 
 
 
 
Usain Bolt (FOTO: Snapchat)
Usain Bolt (FOTO: Snapchat)

Usain Bolt objavio je fotografiju na svojem Snapchatu i iznenadio javnost. Na fotografiji je s djevojkom Kasi Bennet, a uz sliku je napisao 'Rekla je DA'.

Uz tekst je još priložio i emotikon mladenke i srca te dodatno dao javnosti da pomisli kako će slavni sportaš svoju djevojku odvesti pred oltar. Naravno, ne postoji službena potvrda pa se za sada tek nagađa da su u pitanju zaruke, no poznavajući Usaina možda se radi samo o šali.

Bolt je posljednjih tjedana puno stupce zbog seks skandala koji je obilježio njegov nastup na Olimpijskim igrama u Riju.

Usain Bolt (FOTO: Snapchat)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se