449415
449415
449415
449415
449415

HOROR NA ESTRADI Bivšu pjevačicu grupe E.T. tuži i grupa Karma

  • , 07.09.2016., 17:53
  • Autor:
  • komentara

Estradna horor priča dobila je nastavak. Nakon što je sad već bivšu pjevačicu E.T.-ja i njezinu majku tužio osnivač grupe Boytronic, dvije će se žene u sudnici gledati i s grupom Karma.

 
 
 
 
Karma tuži bivšu pjevačicu grupe E.T. (VIDEO: IN magazin)
Karma tuži bivšu pjevačicu grupe E.T. (VIDEO: IN magazin)

Donedavno anonimna Osječanka Sara Elena Menkovske i njezina majka Ksenija pokrenule su nezapamćeni rat na domaćoj estradi. Prvo su se obračunale s Boytronicom i menadžericom grupe E.T., a sad su se fokusirale i na grupu Karma. Naime, nedavno smo doznali kako je Sara Elena prije dvije godine bila kandidatkinja za mjesto pjevačice u toj grupi.

'Ja sam tu dotičnu pjevačicu Saru Elenu zaboravio već. Ona je bila kod mene na probi, nije zadovoljavala te neke kriterije koji su meni bili potrebni da bi pjevala u Karmi', kazao je Nenad Čirjak iz grupe Karma.

Sara Elena, Grupa Karma (FOTO: PR, Facebook)

Ksenija Menkovska tvrdi da su ukrali probnu snimku vokala njezine kćeri Sare te je plasirali kao vokal nove pjevačice Karme. 'Ali ne možeš to raditi, ne možeš pustiti vokal moga djeteta, otići na priredbu nekakvu modnu reviju, imamo mi taj snimak kod kuće. Moja Sara pjeva, a malena otvara usta', tvrdi Ksenija Menkovska, majka Sare Elene.

Karma oštro demantira optužbe. Nakon što su se majka i kći oglušile na poslanu im opomenu prije tužbe, sada će uz grupu E.T. i Karma tužiti Kseniju Menkovsku za iznošenje laži i kleveta.

Karma (Foto: PR)

'Pa normalno da nije ništa istina. Ja nakon toliko godina rada u studiju i parsto tisuća prodanih CD-a sigurno mi nije potrebno da uzimam vokal od Sare Elene koji nije zadovoljio uopće na toj probi koja je bila kod nas', tvrdi Nenad iz Karme.

'On je toliko bio naivan da je on meni slao te sve snimke! Dok se sve to radilo on je meni sve te snimke na mail slao! Ja to sve imam' tvrdi Sarina majka.

Sara Elena je po preporuci jednog njezinog suradnika došla na probu u Karmu, no Neno je brzo odustao od nje.

'Počeo je izlazit taj neki karakter njezin vani koji se meni nije svidio. Tako reći, tri put je bila u studiju, probala nešto, odmah su me počeli tlačiti, hoćemo ugovor, ma kakav ugovor? Nisi ni zadovoljila, nismo ništa ni dogovorili ni ništa', prepričao je Nenad Čirjak.

Sara Elena (FOTO: PR)

Gospođa Menkovska tvrdi da posjeduje nepobitne dokaze protiv Karme, no postavlja se pitanje zašto već nije podignula tužbu!

'Da budem iskrena, nisam ga sad još htjela tužit, htjela sam sačekati da vidim što će se dogoditi s tim nekakvim budući albumom ako ga ikad izda i onda vidjet da li bude potrebe za tužbom' kazala je Menkovska.

Čekamo rasplet ovog sukoba koji je svoje mjesto već pronašao na sudu, ali i u policiji, jer je majka Ksenija počela prijetiti ubojstvom ako zatreba.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se