448867
448867
448867
448867
448867

SEVERINA KAO PRISKA Jeste li ikad vidjeli ljepšu caricu?

  • , 02.09.2016., 20:49
  • Autor:
  • komentara

Severina i Robert Kurbaša postali su Dioklecijan i Priska. Otkrili su nam što poručuju svojim podanicima. Potpuno su se uživjeli u carske uloge.

 
 
 
 
Severina i Robert Kurbaša kao Dioklecijan i Priska (Video: Dnevnik NOVE TV)
Severina i Robert Kurbaša kao Dioklecijan i Priska (Video: Dnevnik NOVE TV)

U Splitu su svečano otvoreni Dani Dioklecijana! Povijest ga ne pamti kao najpozitivniju osobu, ali jedno je sigurno, današnji Split zauvijek će biti i njegov grad. Mnoštvo ljudi večeras je ovdje u centru grada. Svi žele vidjeti što se to događa a najviše ih zanima kako izgledaju car i carica. Uloga carice Priske ove je godine pripala našoj pjevačici Severini Kojić te glumcu Robertu Kurbaši koji po drugi put nosi titulu cara.

Severina je otkrila da je velika čast biti supruga cara Dioklecijana. 'Velika mi je čast i zahvaljujem se zaista svim građanima koji su nas tako lijepo pratili, i zahvaljujem se svom caru Dioklecijanu', rekla je Severina. Svojim podanicima poručila je da budu ozbiljni. 'Poručila bih im da budu ozbiljni kao što je i sam car, kao što sam i ja, dugo su se s nama zezali. Mora netko biti ozbiljan', dodala je Severina.

Severina (Foto: Dnevnik.hr)

Uloga cara Dioklecijana po drugi put pripala je glumcu Robertu Kurbaši, koji igra jednu od glavnih uloga u novoj seriji Nove TV, 'Zlatni dvori'. 'Sve u nekom političkom žargonu, ja sam car Dioklecijan, mimo politike, ne budeš li ozbiljan, bacit ću te lavovima. Podanicima poručujem da se strpe, doći će i bolja vremena. Osmijeh na lice. Treba se boriti', zaključio je Kurbaša.

Robert Kurbaša (Foto: Dnevnik.hr)

Progovorio je i o svojoj novoj ulozi u seriji Nove TV 'Zlatni dvori'. 'Pa ja sam jako sretan, dobio sam zahvalnu ulogu, igram seoskog lolu, oprečno od cara Dioklecijana. Pozivam sve gledatelje da gledaju 'Zlatne dvoru' jer im jamčim jednu sjajnu zabavu', zaključio je Kurbaša.

Prilog u cijelosti pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se