443850
443850
443850
443850
443850

ZAVIRITE NA SET Čekaju vas preljubi, intrige i ljubavne zavrzlame!

  • , 19.07.2016., 19:39
  • Autor:
  • komentara

Počinje snimanje nove serije Nove TV Zlatni dvori – zavirite na set i upoznajte glumce koji će vas od sada zabavljati na malim ekranima.

 
 
 
 
Snimanje serije Zlatni dvori (Video: IN magazin)
Snimanje serije Zlatni dvori (Video: IN magazin)

Svakog dana nešto poslije sedam sati počinje snimanje nove serije Nove TV Zlatni dvori.

'Pripremili smo svakojakih intriga, svakojakih duhovitih situacija, plejada je likova tu, razno raznih karaktera. Bit će zanimljivo, bit će zabavno. Ja isto također igram jedan zanimljiv lik, riječ je o Nikoli Rakitiću golgeteru ženskih srdašaca', otkrio je Robert Kurbaša.

Zlatni dvori (Foto: IN magazin)

A srce koje će pokušati osvojiti bit će ono Ane Galović koju je utjelovila Katarina Baban. Mlada glumica za ovu je ulogu morala dobro zasukati rukave, a oduševit će vas i svojim vještinama jahanja.

'Mogu reći da sam se poprilično dobro snašla, s obzirom da sam odrasla u gradu, nisam imala prilike biti nešto pretjerano na selu. Nisam nikad imala baku i djeda na selu pa da sam odlazila tamo, ali ono obožavam životinje tako da sam se oduševila. Ovdje ima sve moguće životinje koje se mogu zamisliti', kaže.

Zlatni dvori (Foto: IN magazin)

No, sav će joj posao pomutiti Petar kojeg glumi Matko Knešaurek. Životni stil Petra posve je drugačiji od onog Aninog.

Preljubi, intrige, iskakanje u zoru kroz prozor, u Zlatnim dvorima bit će svega.

'Ja glumim Ivana, to je najbolji Petrov prijatelj, prijatelj koji zapravo uskače u svim mogućim situacijama, odgovorni dio Petra, ujedno i zabavan, ja se nadam i duhovit', otkrio je Jan Kerekeš.

Zlatni dvori (Foto: IN magazin)

Uz mlade snage tu su i Duško Valentić, Marko Torjanac, Helena Buljan. Sve odreda doajeni glumišta. Najbolje jamstvo dobre serije. Tko će kome pomutiti planove, te kako će se razvijati ljubavna priča Ane i Petra ne propustite gledati već ove jeseni na programu Nove TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr
 


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se