Nije mogla vjerovati!

KAKAV VIKEND Severina oborila rekord i pokazala svoju slavnu guzu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda nikad ne miruje. Severina je oduševila nastupom u Makedoniji, odakle je odmah krenula za Rovinj.

Kaos u centru Berova, zakrčeni prilazi i sporedne ceste te pozornica na glavnoj cesti, prizor je kakav ovaj mali makedonski gradić ne pamti. Svega sedam tisuća mještana proteklog je vikenda, zahvaljujući Severini, primilo čak desetorostruko više posjetitelja.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Iako je prema prvim procjenama bilo 50 tisuća ljudi, službeno policijsko priopćenje navodi brojku od njih čak 70 tisuća.

Rekordna je to posjećenost Etno Square festivala, koju je ikada jedan izvođač uspio privući, što ni ne čudi s obzirom da su posjetitelji došli iz svih krajeva Makedonije, pa čak i okolnih zemalja – Bugarske, Albanije i Grčke.

'Ovo je jedan od onih koncerata koji se ne zaboravljaju nikada... Neprocjenjiv je osjećaj pjevati pred ovoliko ljudi, iako, dok nisam vidjela snimku, nisam vjerovala u toliku brojku... Zauvijek u mom srcu, blagodaram, Makedonija', ističe Severina, koja se već sutradan ujutro zaputila u Rovinj, gdje je sinoć održala koncert pred 30 000 ljudi, oborivši tako i rekord posjećenosti ovog istarskog grada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene