Sviđa vam se?

O njima se priča: Domaće zvijezde u novim izdanjima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deseci tisuća ljudi cijeli su se tjedan zabavljali na Rujanfestu. Domaće zvijezde su se potrudile pa su zabljesnule u neobičnim kombinacijama te tako iznenadile publiku. Kako se vama sviđaju?

Svaku večer uz najveća imena glazbene scene provod na Rujanfestu bio je zajamčen. Ako niste bili na licu mjesta, Dnevnik.hr bio je tu za vas pa ste mogli sve nastupe pratiti UŽIVO.

Pogledaj i ovo showbuzz Doznajte detalje Potvrđeni svi izvođači ovogodišnjeg Rujanfesta!

Severina, Maja Šuput, Jelena Rozga, bili su tu i majstori zabave Halid Bešlić, Jole, mladi tamburaši Mejaši, a sinoć su publiku zabavljali Ivan Zak i grupa Magazin.

>> Evo kako je na Rujanfestu izgledao koncert legendarnog Halida Bešlića!

Festival je to zabave, a domaće ljepotice pobrinule se za show i začinile svoje nastupe zanimljivim kreacijama. Severina je otvorila Rujanfest, a za nastup je odabrala rockerski stil pa je zasjala u kariranoj suknjici, kožnom korzetu, sve je iskombinirala s mrežastim čarapama i bajkerskim čizmama.

Posebno je do izražaja došao crveni pramen kojeg je Severina ukomponirala uz svoju novu frizuru. Cjelokupni dojam ove najveće regionalne pjevačice bio je - mladenačko i svježe.

>> Seksi kostim Maje Šuput: Nosi otiske ruku na svojim grudima

I Maja Šuput odabrala je nešto drugačije. Nosila je kostim kojega je dizajnirala Kristina Burja, a golicao je maštu i naveo nas da se pitamo - čije to ruke želi na sebi Maja Šuput?

Izgleda da je bila inspirirana Lady Gagom koja je u svojem novom spotu za pjesmu 'Applause' nosila sličan grudnjak s otiscima ruku.

Novu promjenu imidža, barem trenutnu, imala je i Jelena Rozga. No, nije Jelena odrezala svoju plavu kosu već je posebno za ovu priliku stavila periku.

Kako nam je rekla, budući da ima super posao i može svakim pojavljivanjem biti drugačija, odlučila je mnogobrojne fanove iznenaditi novim imidžem.

Domaće pjevačice odabrane su drugačiji imidž za Rujanfest. Koja vam je bila najbolja?

  • Severina
  • Maja Šuput
  • Jelena Rozga
  • Andrea Šušnjara, Magazin

Ukupno glasova:

Sinoć je i Andrea Šušnjara iz Magazina za svoj je nastup odabrala vatreno crvenu kratku haljinicu. Mladenačka i vrckava, crvena je bila pravi pogodak za mladu pjevačicu.

Večeras je i zadnji dan Rujanfest kojega i dalje pratimo UŽIVO samo na Dnevnik.hr-u. Budite s nama od 21h kada će publiku zabavljati pravi zabavnjak – Dražen Zečić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene