Na Rujanfestu

Seksi kostim Maje Šuput: Nosi otiske ruku na svojim grudima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posjetitelje Rujanfesta zabavljali su Jole i Maja Šuput, a vrckava pjevačica privlačila je pažnju svojim kostimom... e da nam je samo znati čije ruke želi na svojim grudima!

Spoj Joleta i Maje Šuput na Rujanfestu garantira najbolju moguću zabavu!

Pogledaj i ovo In Magazin: Domaće zvijezde koje nastupaju na svadbama - 7 Svatovski cjenik naših pjevača Evo koliko košta da vam na vjenčanju zapjevaju Maja Šuput, Jole ili Tony Cetinski!

>> Maja Šuput: 'Da napišem biografiju bila bih popularnija od Kim Kardashian'

Maja Šuput i ove godine napravila je izvrstan štimung na Rujanfestu! Nakon što je tijekom vikenda završila u policiji zbog preglasnog pjevanja na svadbi, Maja Šuput iz sveg glasa je na početku koncerta počela pjevati 'Nevaljala'.

Nakon toga pjevala i pjesmu: 'Ljubila sam kao mala', a pred kraj pjesme se i obratila publici: 'Ima li netko večeras možda da se nije nikad ljubio? Nisam se ni ja večeras ljubila, pa ako ima kandidata... Dobro, da imate 18 godina, inače će me zatvoriti. Kod nas žena kad propupamo, to još kasnije može narasti ili se može napraviti, ali jednom u životu curice moraju reći 'Sad sam odrasla'', te tim refrenom završila pjesmu.

Kostimom golica maštu - Čije to ruke želi na sebi?

Nakon toga je Maja nastavila: 'Ima li zaljubljenih djevojaka među nama? Ja sam toliko zaljubljena da bih mogla biti glasnija od vašeg vrištanja, ova pjesma govori da je dovoljna samo jedna noć da se dogodi prava ljubav, srodna duša. Ja uvijek mislim da je pa nije, koliko sam puta pjevala ovu pjesmu...', bila je iskrena Maja koja je pažnju plijenila i kostimom kojega je dizajnirala Kristina Burja, a golicao je maštu i naveo nas da se pitamo - čije to ruke želi na sebi Maja Šuput! Izgleda da je bila inspirirana Lady Gagom koja je u svojem novom spotu za pjesmu 'Applause' nosila sličan grudnjak s otiscima ruku.

Osim svojih hitova, Maja je pjevala i pjesme drugih estradnih izvođača pa je publiku oduševila svojim izvedbama pjesama 'Prazan mi stan',  'Tvoja prva djevojka' i 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam'. Koncert je završila pjesmom 'Bolje biti pijan nego star' te je nazdravila svim prijateljima na Rujanfestu.

Maja je pred kraj koncerta također rekla publici da se svi jako zagrle, a potom je pitala je li ima itko tko bi nju zagrlio. Iz publike je izvukla Ivana iz Zagreba koji ju je iznenadio svojom visinom. 'Ajme, uskoro će i meni rođendan! vidite da visina nije bitna, u krevetu uvijek pupak dođe na pupak. Ma ne smijem više piti!'

Potvrđeni svi izvođači ovogodišnjeg Rujanfesta!

Jole: 'Ljudi, hvala vam od srca!'

Rujanfest i Jole javno se vole! Jole je već godinama jedan od najposjećenijih gostiju na Rujanfestu. Pjevač neiscrpne energije svaki nastup pretvara u najbolju feštu koja traje dugo u noć.

Tako je i nakon što je Maja napustila pozornicu, izašao Jole pred publiku i počeo sa svojim hitovima. Prvo je zapjevao pjesmu 'Nina', a potom i 'Nisi me voljela' dok je publika pjevala uz njega. 'Ljudi, hvala vam! Hvala od sveg srca na ovom dočeku!', rekao je Jole.

Kako su izgledali koncerti Maje i Joleta na Rujanfestumogli ste UŽIVO pratiti na portalu DNEVNIK.hr, a ako ste propustili taj događaj, pogledajte kako je sve izgledalo u našem videu!


iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene