Monaco Grand Prix

Igralište bogatih: Ronaldo viđen s Carom, a Hamilton s mladom Gigi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monaco Grand Prix prestižni je događaj kojeg ne propuštaju zvijezde, ali ni kraljevska obitelj. Uz Ronalda, bile su tu i slavne manekenke a šuška se i o novom paru...

Kneževina Monaco uvijek je bila poznata po ekstravagantnom životnom stilu, kraljevskoj obitelji, casinima, ali i po utrci Formule 1. Prestižni Grand Prix je otvoren nakon završetka filmskog festivala u Cannesu (gdje je i naš redatelj Dalibor Matanić briljirao s filmom 'Zvizdan').

Pogledaj i ovo showbuzz I oni su samo ljudi Pogledajte kako zvijezde izgledaju kad misle da ih nitko ne vidi, a uživaju u dobrom komadu hrane

Dalibor Matanić: 'Ovo je trenutak kad netko upali reflektor i pokaže na teritorij koji je do sada bio pasivan'

 

3 seconds... @lewishamilton

A video posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Događaja takvog kalibra ne propuštaju ni brojni poznati. Tako je viđen slavni nogometaš Cristiano Ronaldo, i to u društvu britanske manekenke Care Delevingne. 22-godišnja manekenka i slavi nogometaš sjajno su se zabavljali, no nisu bili jednini.

Nova razmažena banda Hollywooda!

Šuška se kako ima nešto više između trenutno najtraženije svjetske manekenke Gigi Hadid i slavnog vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona – viđeni su u bliskom razgovoru, a strani izvori navode i kako su bili na nekoliko spojeva te da je između njih zaiskrilo! S obzirom na to da je 20-godišnja Gigi nedavno prekinula s dečkom, ali Lewis s dugogodišnjom djevojkom Nicole Scherzinger.

 

The crew is here!! @kendalljenner @gigihadid @bellahadid @haileybaldwin #MonacoGP

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Goste su dočekali princ Albert i njegova supruga Charlize – kraljevski supružnici stigli su na otvorenje sa stilom te su plijenili pozornost u luksuznom automobilu.

U Cannesu je viđena i uspješna manekenka Kendall Jenner koja je osvojila modne piste, a sada i ostatak modnog svijeta. Par dana prije uživala je i na filmskom festivalu gdje je bila itekako zapažena na crvenom tepihu.
 

 

@calvinklein @Chopard #amfAR #Cannes

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene