Mladi, zgodni, bogati

Poziraju goli, troše milijune, žele biti slavni i svi im zavide!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su nova razmažena banda Hollywooda

Justin Bieber

Pogledaj i ovo Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Jer ona to može Supruga slavnog pjevača nakon emotivnog intervjua ulicom prošetala samo u majici i čizmama

Prošlo je točno pet godina od kada je njegova pjesma 'Baby' osvojila top ljestvice diljem svijeta, ali i srca brojnih obožavateljica. Danas je on 21-godišnja zvijezda koja i dalje osvaja glasom i stasom.

Nabio je mišiće, ošišao kosu, tetovirao se i glas mu se produbio. Zajedno s manekenkom Larom Stone nedavno je snimio reklamnu kampanju za poznatu kuću Calvin Klein, a sada je za novo izdanje Vogue magazina pozirao s Kendall Jenner.

Nekoć sladak dječak, danas pravi zavodnik - 21 stvar koju niste znali o njemu!

'Trenutno nisam baš previše zaposlen, radim samo na novom albumu. Možda čak imam i malo previše slobodnog vremena', rekao je Bieber koji je prvi na listi mladih razmaženih nasljednika Hollywooda.

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


Dylan Penn

Dylan Penn, kći je slavnog glumca Seana Penna i Robin Wright. Ona je davno odlučila da želi biti model pa svu energiju uložila u ostvarenje svog cilja. 24-godišnja ljepotica tek je krenula u osvajanje svijeta, a mnogi joj već prognoziraju blistavu budućnost.

Zajedno s mlađim bratom Hopperom pozirala je za novo izdanje časopisa Voguea, te ostavila bez daha one koji je još uvijek doživljavaju kao malenu kćerkicu slavnog glumca.

Internet zvijezde - lista najutjecajnijih online osoba

 

A photo posted by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on


Kendall Jenner

Zvijezda reality showa 'Keeping Up With the Kardashians', Kendall Jenner, u kratkom je vremenu postala vrlo uspješna manekenka, a čini se da njezin trud nije bio uzaludan.

Svjetski mediji raspisali su se o tome da je 19-godišnja slatkica potpisala ugovor za prestižnu modnu kuću Calvin Klein. Njezin put ka zvijezdama tek je počeo.

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

Gigi Hadid

Jelena Hadid, poznatija i kao Gigi u modnim krugovima, trenutno je jedna je od najtraženijih modela i prava IT djevojka. Gigi je u svijetu mode od svoje treće godine, a nakon srednje škole otišla je u New York i tako počela raditi na svojoj karijeri.

Zgodna plavuša nedavno je snimila i reklamu za poznati brend Guess, a svi koji su vidjeli njezinu mamu slavnu manekenku Yolandu Foster, kažu kako je Gigi naslijedila dobre gene od nje.

Kći reality zvijezde pozirala naga

19-godišnja Gigi obožavateljica je odbojke, voli jahati, a u slobodno vrijeme poput svake mlade djevojke voli se fotkati i objavljivati sve na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

Ansel Elgort

Mladi glumac Ansel Elgort istaknuo se u filmu 'Različita', no uloga koja ga je definitivno proslavila je uloga Gusa u filmu 'Krive su zvijezde'. Obožavateljice diljem svijeta luduju ovim 20-godišnjakom i njegovim punim usnama, a to su prepoznale i brojne modne kuće.

Ansel je pozirao u društvu kolegice Kendall Jenner.

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Kako vam se sviđaju nova lica Hollywooda?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene