Veliki prijatelj

RELJA BAŠIĆ Dirljive riječi o prijatelju koji je zauvijek otišao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odlazak glumačke legende iznenadio je Relju Bašića, njegovog kolegu i prijatelja.

Odlazak Dragana Nikolića mnoge je rastužio. Između ostalog i Relju Bašića, njegovog kolegu koji je za Draganovu smrt saznao kada smo ga nazvali da nam ispriča detalje iz Draganova života.

Pogledaj i ovo Milena Dravić (FOTO: Stojan Lasic/PIXSELL) Povučeni život Susjedi otkrili kako Milena Dravić živi nakon smrti supruga: ''Pati za Draganom, ali to čini dostojanstveno''

'Pamtima ga po dvije linije. Jedna je ta da je bio sjajan glumac, izniman talent. Druga linija je ta da je uz sve obaveze uvijek imao vremena za svoju suprugu Milenu Dravić, najvažniju i najveću srpsku glumicu', kazao je Relja Bašić. 

'Oni su krasna obitelj. Pratim razvoj njegove bolesti već dugo. Žao mi je. Mislim da je njegova bolest ostavila velik trag na Milenu. To se vidi na njoj i njezinoj karijeri. Otišlo je najveće ime na ovim prostorima. Privatno je bio neobično srdačan, otvoren. S velikim znanjem i ljubavlju svima je pomagao kada je trebalo. Bio je stup pouzdanja u kazalištu i na televiziji. On je bio čovjek koji je pomagao, davao savjete i bio veliki prijatelj', kazao je Bašić koji je s parom Dravić Nikolić snimao i emisiju 'Obraz uz obraz'.

Dragan Nikolić preminuo je jutros u jednoj beogradskoj bolnici.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene