441726
441726
441726
441726
441726

POSLJEDNJE RIJEČI PRINCEZE DIANE Batler otkrio koga je uistinu voljela

  • , 29.06.2016., 09:46
  • Autor:
  • komentara

Batler princeze Diane, Paul Burrell, napisao je knjigu 'The Way We Are', u kojoj je ljubav između nje i Dodija Al-Fayeda nazvao nagađanjima.

 
 
 
 
Princeza Diana (Foto: Getty)
Princeza Diana (Foto: Getty)

Batler princeze Diane otkrio je što mu je rekla prije svoje tragične smrti. U njegovoj knjizi 'The Way We Are' otkrio je i da su nagađanja o ljubavnoj vezi između Dodija i Diane samo to - čista nagađanja. Da podsjetimo, prije 19 godina, princeza Diana tragično je poginula u prometnoj nesreći u pariškom tunelu Pont de l'Alma. Te noći u automobilu su bili Dodi Al-Fayed i zaštitar Trevor Rees-Jones.

Dianin batler i prijatelj Paul Burrell otkrio je detalje svog posljednjeg razgovora s princezom u razgovoru za ABC, a prisjetila se autorica Huffington Posta. Kazao je da se Lady Di prije odlaska u Pariz činila nesretnom i zabrinutom. Burrella je upitala hoće li biti tamo kad se vrati, a njega je zabrinuo njezin ton glasa. Naveo je Burrell i kako Dodi Al-Fayed nije bio ljubav njezinog života. 'Prava ljubav njezinog života, njezina srodna duša, bio je kardiokirurg Hasnet Khan. Upoznala ga je u posjetu poznaniku u londonskoj bolnici Royal Brompton. Naime, vrata dizala su se zatvarala i netko ih je omeo, tada je ugledala Khana i rekla da je on taj', otkrio je Burrell.

Princeza Diana (Foto: Getty Images)

Otkrio je batler i da se nekoliko dana nakon tragične Dianine pogibelji čuo s kirurgom, koji mu je rekao da je mogao spasiti Dianu, koja je preminula zbog puknuća aorte. Nagađanja oko stvarnog uzroka nesreće u kojoj je princeza poginula i dalje traju. Jedni tvrde da je vozač bio alkoholiziran, dok drugi smatraju da su krivi paparazzi, koji su slijedili vozilo. Na tu temu snimaju se brojni dokumentarci, koji nagađaju da je za tragediju kriva i kraljevska obitelj. U dokumentarcima se navodni da kraljevskoj obitelji nije odgovarala Dianina povezanost sa osobama islamske vjeroispovijesti, ali i da je posjedovala informacije koje bi mogle ugroziti kraljevsku obitelj.

Princeza Diana (Foto: Getty Images)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se