Turneja Indijom i Butanom

DIANINO POSEBNO MJESTO William jedva čeka posjetiti Taj Mahal

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevski par u sklopu skorašnje turneje Indijom posjetit će Taj Mahal - mjesto uz koje je princeza Diana bila posebno vezana.

Princ William i njegova supruga, Kate Middleton, uskoro kreću na turneju Indijom i Butanom. Kraljevski par, a pogotovo William, jedva čeka posjetiti Taj Mahal jer to je 'mjesto gdje je uspomena na njegovu majku i dalje živa', kazao je prinčev glasnogovornik.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

'Osjeća se vrlo sretnim što će posjetiti mjesto gdje su svi posjetitelji uspjeli uspomenu na njegovu majku održati živom. 24 godine nakon njenog posjeta Taj Mahalu, vojvoda i vojvotkinja su uzbuđeni što će i sami posjetiti to prekrasno mjesto i stvoriti nove uspomene, te se tako zahvaliti ljudima Indije na kraju svoje turneje.'

Princeza Diana posjetila je Taj Mahal sama 1992., kada je s princem Charlesom bila na turneji Indijom. Kada su je upitali je li uživala u posjetu, rekla je da je bio 'vrlo iscjeljujuć'. Fotografijom na kojoj se samo nalazi Diana, sjedeći na klupi, dalo se naslutiti da su bili to početci kraha njihovog braka. Ta klupa danas je poznata kao 'Dianina klupa', stoga su velike šanse da će se sjedeći na njoj fotografirati upravo William i Kate.

Podsjetimo, Kate je nedavno i prekinula kraljevsku tradiciju dugu 115 godina kako bi dan provela sa svojom djecom upravo jer na ovu turneju, koja će trajati tjedan dana, William i Kate idu bez princa George i princeze Charlotte.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene