Šokantno

MISTERIOZNE SMRTI SLAVNIH Nesretni slučaj ili ubojstvo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slava također ima i svoju mračnu stranu, a ove poznate osobe umrle su pod vrlo upitnim okolnostima. Mnogi i dan danas sumnjaju u službene uzroke njihove smrti.

Oni su bili jedni od najvećih ikona showbiza. Ljudi diljem svijeta su ih obožavali, a kada su preminuli pod sumnjivim okolnostima, počela su se postavljati pitanja krivice i tvorile su se brojne teorije zavjera.

Pogledaj i ovo Snježana Vidošić, Joker našli smo i fotke! Iskusna kvizašica opekla se na pitanju o legendarnoj glumici, znate li vi koja je fatalna plavuša zapravo bila crvenokosa?

Marilyn Monroe

Slučaj smrti Marilyn Monroe tretirao se kao 'akutno trovanje barbituratima' i proglašen je kao moguće samoubojstvo. Ali od trenutka kada je umrla 1962. godine, počelo se spekulirati da je ubijena zato što je previše znala. Teoretičari zavjere upirali su prste u sve, od njezinih ljubavnika, predsjednika Johna F. Kennedyja i njegovog brata Roberta do mafije.

Anna Nicole Smith

Činjenica da je Anna Nicole Smith umrla od predoziranja tabletama 2007. godine, skoro šest mjeseci nakon smrti sina Daniela koji je preminuo od identičnog predoziranja, za neke ljude nije slučajna. U istrazi koja je slijedila nakon smrti Anne Nicole Smith, njezin partner i odvjetnik Howard K. Stern je bio optužen za davanje droge Anni, ali nitko nije bio optužen za uzrokovanje smrti slavne starlete.

Jimi Hendrix

Legendarni roker Jimi Hendrix pronađen je mrtav u rujnu 1970. godine nakon što se ugušio svojom bljuvotinom dok je bio pod utjecajem droga. Njegov prijatelj James 'Tappy' Wright je tvrdio kako je Jimijev menadžer Mike Jeffrey ubio slavnog gitarista . Menadžer Mike Jeffrey preminuo je tri godine nakon Jimija.

Kurt Cobain

Kurt Cobain si je presudio u travnju 1994. godine. No, nakon smrti glavnog pjevača Nirvane, njegova obitelj i prijatelji su tvrdili da netko tko je pod jakim utjecajem heroina nije sposoban koristiti sačmaricu. Nedostatak opeklina od baruta na njegovim rukama također se smatrao sumnjivim.

Princeza Diana

Smrt princeze Diane zaustavila je svijet 1997. godine. Princeza je smrtno stradala u prometnoj nesreći u Parizu. Nakon njezine smrti pojavile su se teorije kako je Diana ubijena od strane kraljevske obitelji, vlade i vojske.

Reeva Steenkamp

Djevojka paraolimpijca Oscara Pistoriusa, model Reeva Steenkamp pronađena je mrtva u Oscarovu stanu u veljači 2013. godine. Oscar je priznao da ju je upucao kroz vrata kupaonice. Tvrdio je da ju je zamijenio za provalnika, dok vlasti tvrde da ju je upucao nakon što su se posvađali. Nakon žalbe na presudu, sud mu je odobrio puštanje uz jamčevinu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene