Jako mu je teško, no mora...

Otkazani koncerti Olivera Dragojevića: "Prisiljen je zbog zdravstvenih razloga"

Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell) Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell) +0 Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Otkazani su koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" u Spaladium Areni. Iako im se Oliver Dragojević jako veselio, zbog zdravstvenih razloga neće moći nastupati.

Koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" otkazuju se do završetka liječenja slavnog glazbenika. Organizatori su objavili vijesti na službenoj Facebook stranici Olivera Dragojevića. Prenosimo ga u cijelosti:

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

"Legendarni 70-godišnji pjevač Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti. Koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja. Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte", službeno je priopćenje iz Oliverovog tima.

Dragojević je ovog ljeta otkrio da boluje od teške bolesti te zamolio za mir i privatnost tijekom dana liječenja i oporavka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene