Oliver Dragojević (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Oliver Dragojević (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Tužna vijest pogodila je sve. Oliver Dragojević na pretragama je zbog bolesti.


Oliver Dragojević nije dobro. Nažalost, u teškom je zdravstvenom stanju. Pjevač je na pretragama, a ne skriva da je bolestan.

Vezani članci Posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Prisjetili smo se veličanstvenih snimki ispraćaja Olivera Dragojevića u Splitu koje su obišle svijet Oliver Dragojević (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Prošlo je godinu dana od smrti Olivera Dragojevića: Snagu, pozitivu i skromnost zadržao je do samog kraja

''Dobro se držim. Što je, tu je. Kreću pretrage pa ćemo vidjeti što dalje. Pretrage će biti rutinske kao i kod svih drugih ljudi. Kasnije ćemo vidjeti kakva će biti terapija. O kojoj se dijagnozi radi, ne želim govoriti. To je osobna stvar i o tome razgovaram samo sa stručnjacima. Nemam crnih misli. Dobro se osjećam pa ne vidim nikakav problem. Samo hrabro'', kazao je Oliver za DNEVNIK.hr.

Ranije je 100posto, pozivajući se na izvor iz bolnice te na samog pjevača objavio kako mu je prilikom pretraga pronađeno tumorno tkivo.

Vijest se brzo proširila i uznemirila je brojne Oliverove obožavatelje. Oliver je uz još nekoliko imena aposlutni velikan glazbene scene na ovim prostorima. Oliveru želimo brz oporavak.

Oliver Dragojević (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Oliver Dragojević (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)